İETT, Üsküdar’daki özel halk otobüsü kazasıyla ilgili soruşturma başlattı

İETT, Üsküdar’daki özel halk otobüsü kazasıyla ilgili soruşturma başlattı

3.12.2025 14:13:00
Güncellenme:
ANKA
Takip Et:
İETT, Üsküdar’daki özel halk otobüsü kazasıyla ilgili soruşturma başlattı

Üsküdar’da İstanbul Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’ne ait bir özel halk otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Kazada 3 yolcu hafif yaralandı. İETT yetkilileri ve emniyet birimleri olayla ilgili gerekli idari ve adli soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.

İstanbul Üsküdar’ın Cumhuriyet Mahallesi Evren Sokak mevkiinde bugün saat 10.50’de İstanbul Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’ne ait bir özel halk otobüsü, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak yoldan çıktı.

Kazada otobüste bulunan üç yolcu hafif şekilde yaralandı.

İETT'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Kurum yetkilileri ve emniyet birimleri olayla ilgili gerekli idari ve adli soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Yaralanan yolcuların durumuyla yakından ilgilenildiği belirtilerek, kamuoyuna geçmiş olsun dilekleri iletildi.

İlgili Konular: #kaza #Üsküdar