'Nostalji' için sergilenen motosikleti, 'merakı olduğu' için çalmış

Konya'da Dursun Karakaya'nın (50), 20 yıl önce aldığı ve 'nostalji' için iş yerinde sergilediği motosikleti çalan B.U. (14), polis tarafından yakalandı. B.U'nun polise verdiği ifadede hırsızlığı ''Motosiklet merakım olduğu için yaptım" dediği öğrenildi.

Yayınlanma: 09.05.2022 - 12:13
'Nostalji' için sergilenen motosikleti, 'merakı olduğu' için çalmış
Abone Ol google-news

Olay, Ramazan Bayramı'nın 2'nci gününde Karatay ilçesi Fetih Mahallesi Çifteler Sokakta kömür satışı yapan Dursun Karakaya'ya ait iş yerinde meydana geldi. Gece saatlerinde iş yerine gelen 2 kişiden 1'i gözcülük yaparken, diğeri de kapı camını kırarak içeri girdi ve Karakaya'nın 20 yıl önce aldığı ve 'nostalji' için sergilediği motosikleti alıp kaçtı.

O anlar iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. Sabah iş yerine gelen Karakaya, motosikletinin çalındığını fark edince polise haber verdi.

SAKLANDIĞI YERDE YAKALANDI

İhbar üzerine çalışma başlatan Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç  Önleme ve Araştırma  Büro Amirliği ekipleri, iş yeri ve çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını tek tek inceledi. Yapılan araştırma sonucu motosikleti çalan kişinin B.U. olduğu belirledi.

Ekipler B.U.'yu, dün Hasan Dede Mescit Mahallesi'nde motosikleti sakladığı metruk bir binada yakalandı.

"MERAKIM OLDUĞU İÇİN..."

Gözaltına alınan B.U.'nun, ilk ifadesinde ''Motosiklet merakım olduğu için yaptım" dediği öğrenildi.  B.U. Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilirken,  diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Motosiklet sahibine teslim edildi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler