Osmaniye Belediyesi önünde motosikletini yaktı

Osmaniye Belediyesi önünde motosikletini yaktı

11.05.2026 17:43:00
Güncellenme:
ANKA
Takip Et:
Osmaniye Belediyesi önünde motosikletini yaktı

MHP'li Osmaniye Belediyesi Başkanı İbrahim Çenet ile görüşmek isteyen bir kişinin olumsuz yanıt almasının ardından motosikletini belediye binası önünde yaktığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre Osmaniye Belediye Binası önüne gelen bir kişi, MHP'li Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet ile yüz yüze görüşmek istedi. Çenet'in dışarıdaki bir programda olduğu bilgisi verilmesinin ardından sinirlenen yurttaş belediye binası önünde motosikletini yaktı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye hızla itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri motosikleti söndürürken, motosikletini yakan kişi gözaltına alındı. 

Motosikleti kullanılamaz hale gelen kişinin bir süredir işsiz olduğu ve istihdam talebiyle belediye binasına geldiği iddia edildi.

İlgili Konular: #MHP #osmaniye