Şahan Gökbakar'dan 'Hükümet istifa' çıkışı: 'Halkın hakkıdır'

Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerindeki "Hükümet istifa" sloganlarının ardından Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Gökbakar, "Bunu söylemek halkın hakkıdır" dedi. Beşiktaş üyeliğinden ayrılan MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısındaki açıklamasında bir kez daha tribünleri hedef alarak, "Hükümeti istifaya davet etmek, bir avuç fanatik ve holigan gruba sipariş verilmiş iç ve dış bağlantılı siyasi komplodur" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 28.02.2023 - 12:15
Şahan Gökbakar'dan 'Hükümet istifa' çıkışı: 'Halkın hakkıdır'
Abone Ol google-news

Şahan Gökbakar, Spor Toto Süper Lig’de oynanan maçlarda ‘Hükümet İstifa’ tezahüratlarına tepki gösterilmesinin ardından bir paylaşım yaptı. Gökbakar, "'Hükümet istifa' diye bağırmak, 'yönetimini beğenmiyorum' demektir. Bunu söylemek halkın hakkıdır" dedi.

Gökbakar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Çoğu devlet kurumu kötü durumda. Bu kurumları bizim adımıza yöneten, atamalar yapan, bütçeden ödenek veren hükümettir. 'Hükümet istifa' diye bağırmak, 'yönetimini beğenmiyorum' demektir. Bunu söylemek halkın hakkıdır. Bir araya ancak maçta gelebildikleri için orada bağırıyorlar. Normal."

BAHÇELİ'NİN HEDEFİNDE

11 ili vuran 2 büyük depremin ardından hafta sonu oynanan Süper Lig maçları, yeni bir tartışma başlattı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu durumu "sorumsuzluk ve şuursuzluk" olarak nitelendirdi ve Beşiktaş üyeliğinden de ayrıldı.

Bahçeli bugünkü grup toplantısında, "Depremin ağır sonuçlarıyla mücadele edilen süreçte Türk futbolunu siyasileştirmeye çalışanlar alçak bir kurgunun içerisindedir. Hükümeti istifaya davet etmek, bir avuç fanatik ve holigan gruba sipariş verilmiş iç ve dış bağlantılı siyasi komplodur. Tribünleri provoke edenlerin tespiti yapılmalıdır. Bu yapılana kadar gönül verdiğim Beşiktaş Jimnastik Kulübü üyeliğinden ayrıldım. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler