Son dakika... HAKMAR'ın sahibi Zeki Doruk dahil 22 kişi tutuklandı!

Son dakika... HAKMAR'ın sahibi Zeki Doruk dahil 22 kişi tutuklandı!

18.07.2025 17:35:00
Güncellenme:
AA
Takip Et:
Son dakika... HAKMAR'ın sahibi Zeki Doruk dahil 22 kişi tutuklandı!

Son dakika haberi... FETÖ operasyonunda gözaltına alınan HAKMAR ve TATBAK zincir marketlerin sahibi Zeki Doruk ve beraberindeki 21 kişi tutuklandı.

15 Temmuz'da düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan HAKMAR ve TATBAK market zincirlerinin sahibi Zeki Doruk tutuklandı.

VASİYETİNİ GÜLEN'E BIRAKMIŞTI

Vasiyetini Fetullah Gülen'e bıraktığı ortaya çıkan Doruk ve 21 kişi çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

FETÖ'nün güncel finans yapılanmasına yönelik yürütülen çalışma sonucunda İstanbul merkezli Ankara, Sakarya, Osmaniye, Bayburt, Giresun, Malatya, Yalova ve Bolu'da 15 Temmuz'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aralarında HAKMAR ve TATBAK zincir marketlerinin sahibi Zeki Doruk ve polis memurluğundan ihraç edilen Cengiz Güneş'in de bulunduğu 26 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında HAKMAR ve TATBAK'a kayyum atanmıştı.