Ünlü futbolcuların dolandırıldığı davanın duruşma tarihi belli oldu

Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi'ndeki şubesinde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 mağduru dolandırdığı iddiasıyla hakkında dava açılan bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli, 20 Kasım tarihinde hâkim karşısına çıkacak.

Yayınlanma: 26.10.2023 - 10:23
Ünlü futbolcuların dolandırıldığı davanın duruşma tarihi belli oldu
Abone Ol google-news

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Galatasaraylı eski futbolcular Selçuk İnan, Emre Çolak, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fernando Muslera ile Buse Terim, Buse Terim'in eşi Volkan Bahçekapılı, eski kulüp tercümanı Musa Mert Çetin ve Emre Çolak'ın kardeşi Emrah Çolak gibi 18 isim şikâyetçi olarak yer aldı.

Seçil Erzan, Ali Yörük, Asiye Öztürk, Atilla Yörük, Hüseyin Eligül, Kerem Can ve Nazlı Can ise "şüpheli" sıfatıyla yer aldı. Bankacı Seçil Erzan'ın "Özel Belgede Sahtecilik" ve "Tacir veya Şirket Yöneticisi Olan ya da Şirket Adına Hareket Eden Kişilerin Ticari Faaliyetleri Sırasında Dolandırıcılık" suçlarından 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenirken diğer şüphelilerin 3 yıldan 65 yıla kadar hapisleri istendi.

AĞIR CEZA MAHKEMESİNDE YARGILANACAKLAR!

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi iddianameyi kabul ederek duruşma tarihi belirledi. Sanık Seçil Erzan ve 6 sanık, 20 Kasım tarihinde ilk hakim karşısına çıkacaklar. Mahkeme, müştekilere tebligat göndermeye başladı. 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler