Karanlıkta karşısına 2 sırtlan çıktı

Abone Ol google-news

Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı Kızılin Köyü'nde gece karşılaştığı sırtlanlarla konuşan balıkçının “Sizden korkuyorum keratalar” sözleri güldürdü.

25 Aralık 2022 Pazar, 07:00

Tarihi Kizılin Mağaraları'nın bulunduğu Göksu Nehri’nde balıkçılık yapan Emin Biricik, geçtiğimiz gece balık avlamaya giderken sırtlanlarla karşılaştı. Gecenin karanlığında duyduğu sesler üzerine el fenerini açan Emin Biricik, karşısında sırtlanı görünce soğukkanlılığını koruyarak telefonuyla kayıt yaptı.

Sırtlanlarla arasında yaklaşık 10 metre mesafe olan Emin Biricik, kaçmak yerine onlarla sohbet etmeye çalıştı.

Onlara zarar vermek istemediğini göstermek için önce sırtlanları yanına çağıran Biricik'in “Geliyorsunuz da bende sizden korkuyorum keratalar. Yanıma geliyorsunuz ama ben de sizden korkuyorum. Korkuyorum fazla gelmeyin yanıma, gelme hadi git, hadi git. Gelme” sözleri gülümsetti.

Yaşanan bu anları cep telefonuyla kaydeden Emin Biricik, “Geçen balık avına gittim, bir sesler duydum. El fenerini tuttuğumda baktım ki 2 sırtlan karşımda. Üzerime doğru geliyor. Ben ürperdim ama kendileri benden kaçınmıyorlar yani insana alışmış. Kendileriyle sohbet ettim” dedi.