Zeytinburnu'nda feci kaza: 'Şoför değişikliği teklif etti'

İstanbul'da D-100'de seyir halindeki otomobil, emniyet şeridinde bekleyen araca çarparak takla attı. Kazada, emniyet şeridindeki aracın sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Yol bir süreliğine trafiğe kapandı.

Yayınlanma: 24.10.2023 - 07:08
Abone Ol google-news

İstanbul Zeytinburnu'nda dün akşam saat 21.30 sıralarında, D-100 kara yolu Cevizlibağ mevkiinde edinilen bilgiye göre; Kara yolunda seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 BDH 879 plakalı otomobil, arıza yaptığı için emniyet şeridinde bekleyen Gamze Alkaya'nın kullandığı araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil takla attı. Kazada, Gamze Alkay hafif şekilde yaralandı. Takla atan otomobilin sürücünün alkollü olduğu belirlendi. 

"ŞOFÖR DEĞİŞİKLİĞİ TEKLİF ETTİ"

Kazayı anlatan Gamze Alkaya, "Emniyet şeridinde dörtlülerim yanıyordu, dört dakika boyunca emniyet şeridinde eşim ile görüşüyordum. Aracımın arızasıyla alakalı eşime bilgi veriyordum. Eşim otomotivci çünkü. Eşim 'Arızayı tespit edip yavaş yavaş geliyorsa gelebilirsin' dedi. Araba gitmiyordu, çekici çağıracaktım, o anda anlık bir şekilde arkamdan bir araç vurdu. Şoför değişikliği teklif etti. Biz sigortacıyız bunu kabul etmedik. Emniyet görevlisinin yanındaydık zaten. Ben emniyet görevlisinin yanında kesinlikle bir usulsüzlük yapamam. Memur bey de kabul etmedi" dedi.

Kaza yerindeki araçların çekilmesiyle yol tamamıyla trafiğe açıldı. 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler