Ekmek Teknesi'nin Vefa Efendi'si Semih Ürgün son yolculuğuna uğurlandı
Ekmek Teknesi dizisinde 'Vefa Efendi' karakterini canlandıran Semih Ürgün son yolculuğuna uğurlandı. Ailesi ve sevenleri Ürgün’ü cenazesinde gözyaşı döktü.
Ekmek Teknesi dizisinde ‘Vefa Efendi’ karakterini canlandıran Semih Ürgün bir süredir kanser hastalığı sebebiyle tedavi görüyordu. Ünlü oyuncu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ürgün, İstanbul Kuzguncuk Camiinde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan ailesi ve sevenleri Ürgün’ün cenazesinde gözyaşı döktü. Semih Ürgün’ün rol arkadaşları Hasan Kaçan ve Baykut Badem de cenazede yerlerini aldı. Ünlü oyuncunun cenaze namazı, Cuma namazına müteakiben kılındı.
Babasının cenazesinde gözyaşı döken Ünal Ürgün, “Belli bir hastalığı vardı, yani iki ay oldu hastanede. Kemiklere kadar işlemiş, ondan sonra da sonuç bu. Çok fazla söyleyecek bir şeyim yok” dedi.
Semih Ürgün’ün rol arkadaşı Baykut Badem, “Semih abiyle aynı dizide rol aldık. Çok iyi dostluğumuz vardı. Semih abi için tek bir şey söyleyebilirim, çok dürüst bir insandı. Hayatta böyle bir günde de bir insanı son yolculuğuna uğurlarken söylenebilecek en önemli şey belki de bu” şeklinde konuştu.
Cenaze, kılınan namazın ardından Kuzguncuk Nakkaştepe Mezarlığındaki aile kabristanına defnedilmek üzere cenaze aracına kondu.
Video Haberler
-
'Kumpasın hesabını soracağız'
-
Ekrem İmamoğlu'ndan valilik yazısına sert tepki
-
Trafikte tehlikeli yolculuk
-
'Gizli Kanyon'da serinlemek için 2 saat yol yürüyorlar
-
Avcılar'da gece yarısı ilginç olay
-
'Ben hayattan bıktım, yetişemiyorum ya!'
-
Beyoğlu'nda pitbullu gaspçılar yakalandı
-
O anlar kameraya işte böyle yansıdı
-
Beton mikserinin altında kalan sürücü kurtarıldı
-
Polisten kaçtı, 'Çekmeyin ünlü olmak istemiyorum' dedi
En Çok Okunan Haberler
-
Peker'in tüm iddialarını kabul etti
-
Cengiz, Bank Asya ve 500 binlik kredi...
-
Peker yazdı, Özkök Cumhuriyet'e konuştu
-
İstanbul'da katliam
-
'O video da bu planın parçasıymış...'
-
Dolar/TL 17 liranın üzerine çıktı
-
Kuran kursunda işkence davasında gerginlik
-
Ankapark davası sonuçlandı
-
Real Madrid ayrılığı resmen açıkladı!
-
Cem Yılmaz'dan 'Çağlar Çorumlu' itirafı