Mersin’de bir evden 5 kamyon çöp çıkarıldı
Mersin’de, mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine harekete geçen belediye ekipleri, bir evden 5 kamyon çöp çıkardı. Ekipler, çöpleri temizlemek için saatlerce uğraştı.
Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Batıkent Mahallesi'nden gelen ‘çöp ev’ şikayetleri üzerine ekipler harekete geçti. Mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine 2654 numaralı sokakta bulunan söz konusu evde inceleme yapan ekipler, yalnız yaşayan bir kişinin 10 yıldır sokaklardan topladığı çöpleri evin içerisinde ve bahçesinde istiflediğini tespit etti.
Halk sağlığını tehdit eden ve görüntü kirliliği oluşturan evin temizlenmesi için kolları sıvayan Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde evde tahliye ve temizlik işlerine başladı. Çöpleri tahliye etmek ve evin etrafını temizlemek için saatlerce uğraşan ekipler, evden 5 kamyon çöp çıkardı. Kamyonlara yüklenen çöpler sokaktan uzaklaştırılırken, çöplerin temizlenmesiyle başta çocuklar olmak üzere mahalle sakinlerinin sağlığını tehlikeye düşüren görüntü ortadan kaldırılmış oldu.
Video Haberler
-
'İstanbul'da ciddi bir patlama var'
-
6. kattan düşen küçük Belinay, kurtarılamadı
-
'Şimdi yaka silkiyoruz'
-
'Demir Yumruk'ta yeni gelişme
-
'Hekimlik Andı'nı' karanlıkta okudular
-
TÜİK önünde polis engeli
-
Arkadaşlarına ulaşmak için elleriyle toprak kazdılar
-
Polis durdurdu: 23 ton on numara yağ!
-
Yer: Kadıköy... Kadını kaçırmaya çalıştı, esnaf durdurdu
-
İstanbul Silivri'de otobüs alev alev yandı
En Çok Okunan Haberler
-
Erdoğan'dan 'asgari ücret' açıklaması
-
Sedat Peker hareketliliği!
-
Asgari ücrete ilişkin yönetmelik yürürlükte
-
‘Bu sadaka bile değil’
-
Erdoğan'a kötü haber: 4 isme de kaybediyor
-
Sedat Peker'den bir 'Demirören' çıkışı daha
-
İşte masada konuşulan rakam
-
'Arınç'ın başına gelenden daha vahim bir olay...'
-
Benzin ve otogaza indirim geliyor
-
5 ay boyunca cinsel saldırıda bulunmuş