'OT' dergisinde soygun: 'Bugüne kadar yaptığımız her şey gitti

Kültür ve sanat alanında yayın yapan ‘OT’ Dergisi'ne giren iki kişi, dolaplarda bulunan 4 taşınabilir, 1 harici hard disk, 1 fotoğraf makinesi ve 1 bilgisayar ekranını çalarak kayıplara karıştı. Bir an önce şüphelilerin yakalanmasını istediklerini belirten Halkla İlişkiler Direktörü Melissa Gençay, ''Bugüne kadar yaptığımız her şey gitti'' dedi.
Edinilen bilgiye göre, 8 Ocak sabaha karşı yüzlerini kapüşonla saklayan iki kişi, Nişantaşı Akkavak Sokak'ta derginin bulunduğu iş hanına geldi. Hanın kapısını zorlayarak açan şüpheliler, doğrudan derginin bulunduğu 2. kata çıktı. Yanlarında getirdikleri aletlerle iş yerinin kapısını kıran şüpheliler, ortalığı karıştırmaya başladı.
Şüpheliler dolaplarda bulunan 4 adet taşınabilir, 1 harici hard disk, 1 fotoğraf makinesi ve 1 bilgisayar ekranını çalarak hızlı adımlarla apartmandan çıkıp kayıplara karıştı.
,Sabah dergiye gelen çalışanlar ise yaşadıkları kısa süreli şokun ardından durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler çevredeki güvenlik kameralarını inceleme altına alarak şüphelilerin peşine düştü.
Video Haberler
-
İmamoğlu ve İBB’yle ilgili 560 milyar iddiasına yanıt
-
Mustafa Balbay sert eleştirdi
-
Mezhep çatışması değil insanlık suçu
-
Emekliye bayram ikramiyesi ne kadar olacak?
-
Alfa Romeo'nun ilk elektrikli modeli: Junior Elettrica
-
'Kayyum atamaları, hukuksuzluk ve kontrollü kaos'
-
AKP’de kongre öncesi hazırlığı devam ediyor: Prof. Kalay
-
Emeklilerin Gözü Bayram İkramiyesinde: Beklentiler Karşı
-
Hutbelerde Bunlara Dikkat Edin!
-
Ekonomist Atilla Özkan'dan Şok Eden Enflasyon Yorumu!
En Çok Okunan Haberler
-
ORC'nin yeni anketinde çarpıcı sonuç!
-
Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl?
-
Ankara'da sosyal medyada gündem olan düğün
-
Bülent Arınç'tan 'İmamoğlu' çıkışı
-
Hukukçu Kezban Hatemi, gençleri hedef aldı
-
AFAD duyurdu: Datça'da deprem
-
Faturalarda 'rant oyunu'
-
Arkadaşını öldüren oyuncu Sevil Akdağ hakkında karar
-
İlk ve son cumhurbaşkanları Yozgat’ta!
-
Eski Meclis Başkanvekili'nin eşi katledildi!