Survivor 2020 finalinde sosyal mesafe skandalı!
Yıllardır ilgiyle takip edilen Survivor'da son şampiyon da belli oldu. İstanbul Galataport'ta düzenlenen Survivor 2020 finalinde Cemal Can ve Barış Murat Yağcı karşı karşıya geldi. SMS oylamasına çıkan ikiliden en çok oyu alan Cemal Can, Survivor 2020 şampiyonu oldu. Yarışmacılar ve seyircilerin maskesiz bir halde sosyal mesafe kuralına uymamaları ise canlı yayında bir skandala neden oldu.
Koronavirüs vakasının 200 bini aştığı, ölü sayısının 5 bin 382 olduğu Türkiye’de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın tüm uyarılarına rağmen maskesiz ve sosyal mesafesiz görüntüler gelmeye devam ediyor.
Dün akşam sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor 2020 finalinde yarışmacıların ve ailelerinin de bulunduğu alanda hiç kimsenin maske takmaması ve yan yana olması sosyal medyada büyük tepki çekti.
İŞTE O GÖRÜNTÜLER:
İlgili Haberler
-
Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven oldu
Video Haberler
-
Kadın cinayetini önlemek istedi, öldürüldü!
-
Feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı
-
İmamoğlu'ndan 'Türk Ocakları' göndermesi
-
İstanbul'da hareketli dakikalar
-
Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi
-
Osmaniye'de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
-
Hareketli dakikalar: Milyonluk yatta can pazarı
-
Arda Turan'dan şaşırtan AKP yanıtı
-
Sarallara dev operasyon
-
'Elinde son derece ciddi bilgiler, belgeler var'
En Çok Okunan Haberler
-
En düşük emekli maaşı belli oldu
-
Lille yeni teknik direktörü Paulo Fonseca oldu!
-
Şirketlere kayyum atandı, binlerce hesaba el konuldu
-
Erdoğdu ve Torun, CHP'den istifa etti
-
Sarallara dev operasyon
-
Cumhur'a kötü haber, yüzde 7 kurtarmadı
-
Arda Turan'dan şaşırtan AKP yanıtı
-
MHP'li isimden sert sözlerle istifa
-
'Çok kısa ve yırtmaçlı etek giyilmesin'
-
İki konuda uzlaşı sağlandı