Cem Davran'dan olay olan Kılıçdaroğlu mesajı! Dikkat çeken dua

Ünlü oyuncu Cem Davran, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Oynadığı dizilerle adından söz ettiren Cem Davran bu kez paylaştığı mesajla gündem oldu. Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan Cem Davran ayrıca Kılıçdaroğlu için dua etmeyi de ihmal etmedi.

Yayınlanma: 01.03.2023 - 19:59
Cem Davran'dan olay olan Kılıçdaroğlu mesajı! Dikkat çeken dua
Abone Ol google-news

Oynadığı Ruhsar dizisiyle bir döneme damga vuran Cem Davran son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Babam Sınıfta kaldı isimli diziyle seyircilerle buluşmuştu.

Bir süredir gündemde olmayan Cem Davran yaptığı sosyal medya paylaşımıyla günün en çok konuşulan ismi oldu.

Oyunculuk kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Cem Davran sosyal medya hesabından yaptığı Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı ile gündeme geldi.

3 Mart 1964 yılında İstanbul'da dünyaya gelen 58 yaşındaki ünlü oyuncunun Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiğini belirttiği twit sosyal medyada en çok yorum alan paylaşım oldu.

KILIÇDAROĞLU İÇİN DUA ETTİ

Cem Davran Twitter hesabından yaptığı paylaşımda adı Cumhurbaşkanı adayları arasında geçen Kemal Kılıçdaroğlu için bir destek mesajı paylaştı. Cem Davran paylaşımında "Kemal Kılıçdaroğlu çok iyi bir insan ve çok kıymetli bir devlet adamı, dilerim enerjisiyle, tecrübesiyle uzun yıllar var olur, orada olur, dualarım onunla." ifadelerine yer verdi.

İşte Cem Davran'ın gündem olan Kılıçdaroğlu paylaşımı

TROLLER ÇILGINA DÖNDÜ

Cem Davran'ın paylaşımı sonrasında çok sayıda sosyal medya trolü gerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu gerekse Cem Davran'ı hedef alan paylaşımlar yaptılar.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler