Tenis oyuncusu Daniil Medvedev kimdir? Daniil Medvedev kaç yaşında, nereli?

Dubai Tenis Şampiyonası finalinde Andrey Rublev'i 2-0 yenen Daniil Medvedev, şampiyon oldu. Peki, Tenis oyuncusu Daniil Medvedev kimdir? Daniil Medvedev kaç yaşında, nereli?

Yayınlanma: 04.03.2023 - 21:36
Tenis oyuncusu Daniil Medvedev kimdir? Daniil Medvedev kaç yaşında, nereli?
Abone Ol google-news

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde düzenlenen sert kort turnuvasında tek erkekler final maçı, Rus tenisçiler Rublev ile Medvedev arasında oynandı. Bir saat 8 dakika süren mücadelede 2 numaralı seribaşı Rublev'i 6-2'lik setlerle 2-0 yenen 3 numaralı seribaşı Medvedev, şampiyonluğa ulaştı. Formda görüntüsüyle dikkati çeken Medvedev, Rotterdam ve Doha'dan sonra bu seneki üçüncü, kariyerinin ise 18. turnuva zaferini elde etti. Bu zaferin ardından Daniil Medvedev'in yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

DANİİL MEDVEDEV KİMDİR?

Daniil Medvedev, 11 Şubat 1996'da Rusya'nın Moskova şehrinde doğdu. Rus profesyonel tenis oyuncusu Medvedev, 2021 Amerika Açık'ta Novak Djokovic'i yenerek Amerika Açık Şampiyonu oldu. 27 yaşındaki sporcu, Şubat 2022'de Medvedev Büyük Dört'ten (Federer, Nadal, Djokovic, ve Andy Murray) sonraki son 18 yıldaki (Andy Roddick ?ubat 2004'ten beri) ilk 1 numaralı oyuncu oldu.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon