Ali İsmet Ural

İlklere Devam

12 Nisan 2013 Cuma

ROMA - Bravo Fenerbahçeye. İlkleri yaşatmaya devam ediyorlar. Zor bir rövanşı seyircisiz de olsa zor şartlarda geçmeyi başardılar. Lazio evinde hep ilk yarılarda iş bitirmiş olduğundan soyunma odasına gol yemeden gitmek tabi ki önemliydi. 2-0 ile gelmişsin beraberliğe bağlamak istediğin belli. Lazio da ilk yarıda buna izin verecek kadar kötü oynadı ne güzel. Takımın en istekli oyuncusu Webo çok çalıştı dün gece. Kuyt ve Gökhan diğer çalışanlardı.

\n

Orta sahaların her iki takımda da yetersiz kalışı gecenin en dikkat çeken yanıydı. Selçuk ve Cristian ne kadar tutuk ve hatalı işler yaptıysa Hernanes ile Ederson hatta Ledesma en az onlar kadar kötüydü. Cristian dün gece neden bu kadar uzun sahada kaldı anlayamadım.

\n

İkinci yarı Petkovic ilk hamleyi yaptı. Savunmadan adam çıkarıp Kloseyi sahaya sürdü ve 3-5-2ye döndü. Ataklar da sıklaştı Lazioda. Aykut hoca hamle yapar mı diye beklerken Lulic 60’da golü attı bile. Şimdi gel de maçı bitir. 90 dakika zamanı yemeye oynamak kimsenin harcı olmamıştır. Eğer o mesajı hakeme de vermiş olursanız işler tersine dönüverir. Ziegler ve Caner sol kulvarı rakibe teslim edince ataklar hep buradan geldi. Oyuna hamle lazım takım çok aksıyor derken Aykut hoca Salih ile şekli değiştirdi. Genç yetenek daha ilk pozisyonda golü başlatan isim oldu. Lazioya en çok destek veren futbolcu formatında oynayan Caner attığı golle gecenin adamı oluverdi. Zaten bu golden sonra da hem Lazio hem maç bitmiş oldu. Sonraki 20 dakika formalite oluverdi. Oydu buydu, hep diyoruz ya kaliteli futboldan çok kazanmaya odaklı futbol oynamak da büyük başarıdır. Hem de 3 kulvarda yola devam etmek ne demek. Skora selam, yola devam.

\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Fernandao çıkar mı? 28 Ağustos 2015
Volkan Demirel 24 Ağustos 2015
Sorumsuz Caner 21 Ağustos 2015

Günün Köşe Yazıları