BİTKİSEL GÜCÜ ÖZÜMSE, GENÇLEŞ!

Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları, doğaya saygılı üretim yöntemlerine öncelik veren, ürünlerinde her birinin ayrı fayda taşıdığı bitkisel ve doğal içerikler kullanan ve en önemlisi bu içerikleri özel teknolojiler ve patentli metodlar kullanarak elde eden benzersiz bir marka.

Yayınlanma: 24.02.2015 - 10:28
Abone Ol google-news

Bitkiden cilde, canlıdan canlıya mükemmel uyum
Bitkilerle, %26 oranında ortak DNA yapısına sahip olduğumuzu biliyor muydunuz?
Yaşam enerjisi üretme, büyüme, kendini tamir etme, kendini yenileme gibi yaşamsal mekanizmalar ve nem, uv ışınları, ısı değişimleri gibi doğa şartlarına karşı geliştirilen uyum mekanizmaları sayesinde Bitkisel Kozmetik’le canlıdan canlıya mükemmel bir uyum yakalamak mümkün. İşte bu uyumla, cildiniz, Yves Rocher’nin doğal yapısı korunan bitkisel aktiflerini rahatça tanır, kabul eder ve kullanır, yani özümser.

Peki nedir bu  özümseme?
Bir bitkisel aktif, cilde nüfuz edebildiğinde, cildin alt katmanlarına inebildiğinde, hedeflediği hücrelere ulaşabildiğinde, bu hücrelerin yaşam fonksiyonlarını iyileştirerek kendisinden beklenen faydayı ve sonucu sağladığında, cilt bu bitkisel aktifi ÖZÜMSEMİŞ olur.
 
Bitkisel aktifin, maksimum faydayı sağlaması ve en etkili sonucu vermesi nasıl sağlanır?
 Bitkisel aktifin maksimum faydayı sağlaması ve en etkili sonucu vermesi için  bitkinin özel süreçlerden geçirilmesi gerekir.Yves Rocher Laboratuvarları’nın, patentli buluşu olan Doğal Özümseme Teknolojisi sayesinde, %100 doğal, hiçbir çözücü kullanılmadan, doğal yapıları bozulmamış yüksek kalitede bitkisel aktif içerikler elde edilir.

KIRIŞIK KARŞITI BAKIMDA MUCİZE BULUŞ: SERUM VEGETAL
Yaşam bitkisi içeren 3 ayrı yaşlanma karşıtı bakım sunan Sérum Végétal’de, kırışık karşıtı&ışıltı veren, kırışık karşıtı&sıkılaştırıcı ve kırışık&sarkma karşıtı seriler yer alıyor. Her bir seride yaşam bitkisi dışında farklı ihtiyaçlara göre farklı içerikler de yer alıyor.
Belirmeye başlayan çizgilerden ve kırışıklardan ya da cildinizdeki ışıltısız, cansız görünümden şikayetçiyseniz, Yaşam Bitkisi’nin yanı sıra Yeşil Pirinç Özü içeren kırışık karşıtı&ışıltı veren seri tam size göre: 
Doğal Özümseme Teknolojisiyle elde edilen Mucizevi Yaşam Bitkisi aktifleri kırışıklarınızla savaşırken; Yeşil Pirinç Özü, hücrelerin dengeli oksijen alımını sağlayarak daha çok enerji üretmesine yardımcı olur. Böylelikle cilde kaybettiği canlılığını ve ışıltısını geri kazandırır.
 
Belirgin kırışıklardan ve cildinizin eskisi gibi sıkı olmadığından şikayetçiyseniz, Yaşam Bitkisi’nin yanı sıra Akasya Reçinesi içeren kırışık karşıtı&sıkılaştırıcı seri tam size göre:
Doğal Özümseme Teknolojiyle elde edilen Mucizevi Yaşam Bitkisi aktifleri kırışıklarınızla savaşırken; Akasya reçinesi, hyalüronik asit ve kolajen sentezini hızlandırarak, cilt dokusunu içeriden yapılandırır. Böylelikle cilde kaybettiği dolgunluğunu ve sıkılığını geri kazandırır.
 
Derin kırışıklardan ve cildinizin sarkarak hatlarını kaybetmesinden şikayetçiyseniz, Yaşam Bitkisi’nin yanı sıra Yalancı İğde Özü içeren kırışık&sarkma karşıtı serisi tam size göre:
Doğal Özümseme Teknolojiyle elde edilen Mucizevi Yaşam Bitkisi aktifleri kırışıklarınızla savaşırken; Yalancı İğde Özü, epidermis ve dermis arasındaki mikro bağları güçlendirir ve cilt hücrelerindeki  kolajen, elastin ve hyalüronik asit sentezini artırır. Böylelikle cildi destekler ve sarkmasını toparlar.
 
Yves Rocher mağazaları ve internet sitesinde satışa sunulan tüm seriler; gündüz, gece, göz  kremi,özel bakımlar ve serum içermektedir. Kırışık karşıtı&sıkılaştırıcı seride diğer serilerden farklı olarak; temizleme sütü, tonik ve temizleme mendilleri bulunmaktadır.
 
Ürünlerle ilgili ayrıntılı bilgi için : http://www.yvesrocher.com.tr/control/category/~category_id=PDA1?sff=&category_id=PDA_ALL
Reklam videomuzu izlemek için :
https://www.youtube.com/watch?v=kOmM7WaKN2Q


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler