Modayı Google’a sor!

İnternet devi Google, 2015 İlkbahar-Yaz moda trendlerini açıkladı.

Yayınlanma: 08.05.2015 - 22:18
Abone Ol google-news

Hayatımızın her alanında adeta danışmadan adım atamadığımız, günde 3 buçuk milyarın üzerinde arama gerçekleştirilen Google, tarihinde bir ilke imza atarak ‘Moda Trendleri Raporu’ yayınladı.

Amerikalı internet kullanıcılarının yaptıkları aramalar baz alınarak oluşturulan rapora göre sezonun en popüler trendleri arasında tül etekler, koşu pantolonları ve midi etekler yer alıyor. Tek omuzlu elbiseler, skinny jean pantolonlar, peplum elbiseler, ip bikinlier ise popülerliğini yitiren giysiler.

Carrie Bradshaw’un tül etekleriyiz!

 

Sex and the City’nin stil ikonu karakteri Carrie Bradshaw’un en favori kıyafetlerinden olan tül etek, ‘kabarışını’ sürdürüyor. Google’da giysilere ait yapılan aramalar içinde tül etekler, 2014 Ocak’tan 2015 Ocak’a kadar %34’lük artış gösterdi.

Google’da moda tutkunları siyah ve beyaz başta olmak üzere, gökkuşağının tüm renklerinde tül etek aradılar. Uzun, midi, mini boylarda tül etekler, yaz aylarında pamuk helva kıvamında gardrobumuzda yerini alarak tüm kadınların içindeki kız çocuğunu şımartacak gibi görünüyor.

 

 

Emoji desenli koşu pantolonları

Amerikalı tüketiciler kadın, erkek, çocuk çoluk demeden koşu pantolonları ile ilgili marka ve fiyat araştırması yapmış.

Google raporu deri, denim, siyah, haki koşu pantolonlarına ilgi gösteren tüketicilerin desen arayışında kalıplardan çıkarak, en çok emoji desenli koşu pantolonlarını aradıklarını belirtiyor. Telefonlara sarılmadan pantolonlarla iletişim kurmak isteyenler için ideal bir trend!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Midi etekler yükselişte

 

2013’den beri İngiltere’de yükselen trend olan midi etek, Amerika’yı keşfetmekle meşgul.

Tül etek ve koşu pantolonları kadar olmasa da, Amerika pazarında büyümekte olan bir trend olan midi etekler için son üç yılda Google aramaları 9 kat artmış durumda.

Günlük hayatta midi etek kullanımı ile ilgili stil önerileri için Google’a sarılan tüketiciler en çok kalem etek, A kesim, yüksek bel, pilili midi etek araması yapmış.
 
Google’a inanan durmasın, trendleri uygulamaya şimdiden başlasın.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler