Karadayı final sahnesi ters köşe yaptı

Karadayı final sahnesi dün akşam izleyenleri ekran başına kilitledi. 115. bölümü final yapan dizi izleyiciyi ters köşe yaptı.

Yayınlanma: 16.06.2015 - 09:49
Abone Ol google-news

<video:299704>

Karadayı final sahnesi ters köşe yaptı - VİDEO
Ay Yapım yapımcılığında, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat'ın yazdığı "Karadayı" efsanesinde sona gelindi.
Final bölümünün çekimleri sırasında bir araya gelen dizinin oyuncuları izleyicilerine selam vererek, teşekkür etti. Üç yıl boyunca adeta aile olan Karadayı ekibinin son set gününde, başarının verdiği mutluluğun yanı sıra hüzün de vardı.



MAHİR KARA ÖLDÜ MÜ?

Mahir ve Feride'nin adalet arayışının ekrana geldiği dizide yaptıkları kötülüklerin cezasını bulan Mehmet Saim, Savcı Turgut ve Belgin'den sonra gözler hayatta kalan Necdet'e çevrildi. Dizinin yeni bölümünde; halk kahramanı ilan edilen Mahir beş yıl sonra hapisten çıkacak. Heyecan dolu final bölümünde, geçen beş yılın ardından Kara ailesinin kurduğu yeni hayatlar ekrana gelecek. Mahir Kara'nın mezarının ekrana geldiği final tanıtımıyla son bölümde neler olacağı sabırsızlıkla bekleniyor.

Ay Yapım imzalı senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın üstlendiği KARADAYI unutulmaz final bölümüyle 15 Haziran Pazartesi günü saat 20.00'da ATV'de ekrana geldi.

KARADAYI 115. FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Mahir ve Feride uğruna verdikleri savaşı kazanmışlardır. Bütün kötüler cezalarını çekmiştir. Tam beş yıl geçmiş ve Mahir’in tahliye günü gelip çatmıştır. Bu beş yılda Mahir içerdeyken sevdikleri yepyeni hayatlar kurmuş, çocuklar büyümüştür. Feride ve tüm sevenleri Mahir’in özgürlüğe kavuşmasını hasretle heyecanla beklemektedir. Geçen günler ve yıllar Karadayı’nın unutulup gitmesine yetmemiştir. Aksine hapislik günleri Karadayı efsanesini daha da büyümüş halk kahramanına dönüşmesine neden olmuştur.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler