Sean Penn röportajı yakalatmış

En büyük uyuşturucu baronlarından “El Chapo” (Bücür) lakaplı Jocquin Guzman’ın Hollywood yıldızı Sean Penn ile yaptığı gizli görüşme nedeniyle yakalandığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 11.01.2016 - 06:00
Abone Ol google-news

Dünyanın en büyük uyuşturucu baronları arasında sayılan “El Chapo” (Bücür) lakaplı Jocquin Guzman’ın Hollywood yıldızı Sean Penn ile yaptığı gizli görüşme nedeniyle yakalandığı ortaya çıktı. ABD’de yayımlanan Rolling Stone dergisi dün Sean Penn’in, Guzman ile yaptığı mülakatı yayımladı. Sean Penn imzasıyla yayımlanan makalede, ünlü baronun güveninin kazanılması için aylarca gizli temasların yapıldığı; neticesinde de ikilinin yedi saatlik bir görüşme gerçekleştirdiği belirtiliyor. Ancak Meksikalı güvenlik kaynakları Guzman’ın bu görüşmenin ayarlanması sırasında yaptığı telefon konuşmaları sayesinde yakalandığını belirtiyor.

Guzman, Penn’e verdiği röportajda “dünyanın en büyük uyuşturucu kaçakçısı” olduğunu belirterek ticarette uçakların yanı sıra denizaltılar kullandığını açıklıyor. Penn, makalesinde Guzman’ın hayatının filme çekilmesini istediğini yazdı. Ancak Guzman röportajda film için yalnızca Sean Penn ile görüşmeyi de ayarlayan Kate del Castillo isimli Meksikalı aktrise güvendiğini de belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler