Hükümet kurmakla görevlendirildi: Suriye geçiş hükümetinin başına Muhammed el Beşir getirildi
Terör örgütü HTŞ’nin öncülüğündeki silahlı grupların ele geçirdiği Suriye’de, İdlib'teki yönetiminin de başkanlığını yapan Muhammed el Beşir’in geçiş sürecini denetleyecek yeni Suriye hükümetini kurmakla görevlendirildiğini duyuruldu.
Katar merkezli El Cezire televizyonu, terör örgütü HTŞ öncülüğündeki silahlı grupların ''Suriye Kurtuluş Hükümeti'' olarak isimlendirdiği İdlib'teki yönetimlerinin başkanı Muhammed el Beşir’in Suriye’de, ''geçiş sürecini denetleyecek'' yeni bir Suriye hükümeti kurmakla görevlendirildiğini aktardı.
El Cezire, Suriye'deki silahlı muhaliflerin yaptığı toplantıda, ''en kısa sürede bir geçiş hükümeti kurma kararı aldıklarını'' bildirdi.
Toplantıya, HTŞ lideri Ahmed el Şara (Colani), eski Suriye Başbakanı Muhammed el Celali ve El Beşir’in de katıldığı bildirildi.
En Çok Okunan Haberler
- IBAN ile para transferinde yeni dönem!
- Ümit Özdağ gözaltına alındı!
- İmamoğlu hakkında jet soruşturma!
- ‘Tarikatçı generallerle görev yapmam’ demiş
- Kayak merkezinde yangın faciası
- 'Adayımız hazır' sözü üzerine açıklama
- İşte banka banka 50 bin liranın aylık getirisi!
- Aynı şekilde paylaşım yapanlara da soruşturma
- Celal Şengör'den, Erdoğan için ilginç ifadeler
- Yargıdaki AKP gerçeğini açıkladı