Marketten aldığı sebze poşetinin içinden yılan çıktı

Marketten aldığı brokoli poşetinin içinden yılan çıkan adam büyük bir korku yaşadı. Brokoliyi satan zincir market ise bu ihmalden ötürü ağır bir tazminat ödemek durumunda kaldı.

Yayınlanma: 04.07.2023 - 14:02
Marketten aldığı sebze poşetinin içinden yılan çıktı
Abone Ol google-news

İngiltere'de yaşayan 63 yaşındaki Neville Linton, Birmingham yakınlarındaki bir zincir marketten aldığı brokoli poşetinin içinde yuvalanmış bir merdiven yılanı (zamenis scalaris) olduğunu fark edince hayatının şokunu yaşadı.

Sky News'e göre olay şu şekilde gelişti:

Üç çocuk babası Linton yemek yapmak için sebze poşetini buzdolabından çıkardığında içinde bir yılan olduğunu fark etti. Yılanlarla arasının pek iyi olmadığını söyleyen Linton, bunun üzerine kız kardeşini aradı ve gelip ona yardım etmesini istedi.

POŞETLE BİRLİKTE KÜVETE KOYDULAR

İkili daha sonra, içinde yılan olan poşeti banyodaki küvete koyarak yetkililerle iletişime geçti. Ardından görevliler yılanı küvetten alarak Dudley Hayvanat Bahçesi'ne götürdü.

Linton, konuya ilişkin demecinde, "Brokoliyi mutfakta bırakmadığım için şanslıyım, evin içinde serbest kalabilirdi. Bu da bizim için büyük bir risk olurdu, çünkü beraber yaşadığım iki savunmasız insan var" dedi.

Mirror'ın haberine göre brokoliyi satan zincir market, bu ağır ihmalden ötürü Linton'a yüklü bir tazminat ödedi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler