Son maçlar borsaya yansıdı! İşte futbol takımlarının hisselerinde son durum
Süper Lig'de dün aldığı galibiyetle taraftarını sevindiren Galatasaray'ın borsada işlem gören hisseleri yüzde 9,97 değer kazanarak tavan yaptı. Öte yandan Beşiktaş'ın hissesi artarken; Fenerbahçe ve Trabzonspor hisselerindeyse düşüş yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasının sonuçları borsada hisse fiyatlarına da yansıdı. Ligde zirveyi Fenerbahçe ile paylaşan ve averajla ikinci sırada bulunan Galatasaray hisseleri dünkü galibiyetin ardından haftaya güçlü yükselişle başladı.
Cuma günü 6,21 liradan kapanış yapan Galatasaray Sportif AŞ'nin hisse fiyatı, yüzde 9,97 artışla 6,84 liraya yükseldi.
Trabzonspor deplasmanından 5-1'lik galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılı ekip şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile puanını eşitledi. Süper Lig tarihinde ilk kez Trabzonspor'a bir maçta 5 gol atan Galatasaray, dış saha mücadelelerinde 2 maç sonra galip geldi.
Öte yandan Fenerbahçe Futbol AŞ hisse fiyatı, Yılport Samsunpor karşısında alınan bir puanın ardından yüzde 8,7 değer kaybederek 115,9 liraya geriledi.
Borsa İstanbul'da işlem gören diğer spor hisselerinden Beşiktaş yüzde 0,8 değer kazancıyla 45,06 lira, Trabzonspor ise yüzde 1,16 düşüşle 2,54 liradan işlem görüyor.
Sportif başarının finansal açıdan önemli olduğunu kaydeden analistler, ligin üst sıralarında yer alan takımların Avrupa kupalarında mücadele ederek önemli gelir elde etme şansı bulunduğunu anımsattı.

Spor Haberleri
-
Florian Neuhaus kimdir?
-
Şenol Güneş'ten transfer açıklaması
-
Bodrum FK - Göztepe maçında gol sesi çıkmadı!
-
Salvatore Esposito kimdir?
-
Beşiktaş'tan genç stopere kanca!
-
Frankowski, İstanbul'a geldi!
-
Trabzonspor, Eyüpspor'un serisini sonlandırdı!
-
Beşiktaş, Keny Arroyo'nun lisansını çıkarttı!
-
Alvyn Sanches kimdir?
-
Mamadou Sangare kimdir?
En Çok Okunan Haberler
-
CHP'ye 'kurultay' incelemesi!
-
Mansur Yavaş'tan önseçim kararı
-
Kartalkaya dosyasından gelen koku
-
600 bin emeklinin maaşı kesilecek!
-
Ehliyetler için yeni karar...
-
Üç çocuktan ikisi öldü biri ağır yaralı
-
CHP’den ilk tepki!
-
Akif Hamzaçebi'den ilk açıklama
-
Yargıtay'dan şaşırtan Reina saldırısı kararı
-
'Genel Başkanımız ifade vermeyecek, Erdoğan dinlensin'