Valorant Champions Tour: LOCK/IN turnuvası yarı final karşılaşmaları belli oldu!

Valorant partner takımlarının ilk turnuvası olan Valorant Champions Tour: LOCK/IN'in yarı final takımları belli oldu. Yarı finale çıkan takımlar LOUD, DRX, Natus Vincere ve FNATIC yer alıyor.

Yayınlanma: 02.03.2023 - 16:39
Valorant Champions Tour: LOCK/IN turnuvası yarı final karşılaşmaları belli oldu!
Abone Ol google-news

Oyun yapımcısı Riot Games geçtiğimiz yıl bazı takımlara partnerlik vereceğini açıklamıştı. Partner olan takımlara ciddi miktarlarda para yardımı yapan Riot Games'in ilk turnuvası Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde gerçekleştirildi. Birçok takımın yer aldığı turnuvada iki adet Türk takımı da yer almıştı.

BBL Esports ve Fut Esports takımları Türkiye'yi temsilen EMEA bölgesinden turnuvaya katılmıştı. Ancak iki takım da yarı finale çıkamadan elendi. Yarı finale çıkmaya hak kazanan takımlar ise LOUD, DRX, Natus Vincere ve FNATIC oldu. 

YARI FİNAL MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Brezilyalı takım Loud ve Güney Koreli takım DRX'in  karşı karşıya geleceği ilk yarı final maçları bugün oynanacak. Saat 20.00'da yapılacak maç, YouTube ve Twitch üzerinden yayınlanacak.

İzleyiciler, YouTube'da "VALORANT Champions Tour", Twitch'te ise "VALORANT" kanallarından maçları takip edebilecek. Türkçe izlemek isteyen izleyiciler ise maçlara "valorantleague_tr" Twitch kanalından ulaşabilecek.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler