2018'in en çok konuşulan magazin haberleri

29 Aralık 2018 Cumartesi, 15:24
2018'in en çok konuşulan magazin haberleri
Arda Turan ile Berkay kavgasından, Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanmasına... İşte 2018'in dikkat çeken magazin haberleri...
2018'in en çok konuşulan magazin haberleri
Sıla, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu Sıla, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan şikâyetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü açıklayan sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı. Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir yaptığı açıklamada, fotoğraf, rapor ve diğer delilleri savcılığa ilettiklerini belirtti. Sosyal medyadan açıklama yapan Sıla, "Korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı seçiyorum" dedi. Ahmet Kural da yaptığı açıklamada, "Bu çirkin iddiaların hiçbirini kabul etmiyorum. Ayrıntılarını savcılığa vereceğim ifadeden de öğreneceğiniz üzere aramızda karşılıklı itişme çıktı. Bu esnada kolunu tuttum. Bunun dışında hiçbir iddiayı kabul etmiyorum" diye konuştu. Darp ile suçlanan Ahmet Kural hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. İlk duruşması 7 Mart 2019'da görülecek.
2018'in en çok konuşulan magazin haberleri
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşandı TV8 sahibi Acun Ilıcalı ile 1 yıldır evli olduğu Şeyma Subaşı, Silivri Adliyesi'ne giderek 9 dakikada, tek celsede boşandı. Duruşmanın ardından konuşan Ilıcalı, "Boşandığımız için üzgünüz, hakkımızdaki iddialar asılsız" dedi.
2018'in en çok konuşulan magazin haberleri
Talat Bulut'a taciz suçlaması Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Talat Bulut'un, set çalışanı bir kadını taciz ettiği iddia edildi. Sette tacize uğradığını öne süren 19 yaşındaki çalışan, suç duyurusunda bulundu. Talat Bulut hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturmayı tamamlayan savcılık, Bulut hakkında takipsizlik kararı verdi. Karara tacize uğradığını iddia eden set çalışanı itiraz etti. Ancak Bakırköy 1. Sulh Ceza Hâkimliği kovuşturmaya yer olmadığına dair karardaki gerekçelerin usul ve yasaya uygun bulunduğunu belirterek, itirazını reddetti ve Bulut hakkında verilen takipsizlik kararı kesinleşmiş oldu.
2018'in en çok konuşulan magazin haberleri
Münir Özkul yaşamını yitirdi Sinema ve tiyatronun efsane ismi, “Hababam Sınıfı”nın Mahmut Hoca’sı, “Bizim Aile”nin Yaşar Usta’sı Münir Özkul 93 yaşında hayatını kaybetti. Ocak ayında hayata veda eden Özkul uzun yıllardır KOAH ve DEMANS hastalığı ile mücadele ediyordu.
2018'in en çok konuşulan magazin haberleri
Berkay Şahin ve Arda Turan kavgası Emirgan'da bir mekanda futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında kavga çıktı. Berkay'ın burnu kırıldı. İddialara göre kavga Arda Turan, eğlence mekanında Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' demesi nedeniyle çıktı. Arda Turan kavga haberiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak kavgayı doğruladı ancak kavganın çıkış sebebini söylemedi. Berkay yaptığı açıklamada “Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var ” dedi. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Berkay'ın burnunda 15 kırık olduğunu belirten Özlem Ada Şahin, gerekli hukuksal işlemlerin başlatıldığını belirtti. Turan ise sosyal medya hesabında, "Basit bir tartışma yaşanmıştır, doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir" dedi. Mahkeme, Arda Turan hakkında 12,5 yıl istemiyle hazırlanan iddianemeyi kabul etti. İlk duruşma 30 Ocak'ta yapılacak.
2018'in en çok konuşulan magazin haberleri
CEM YILMAZ-DEFNE SAMYELİ AŞKI Yılın sürpriz birlikteliklerinden biri de Defne Samyeli-Cem Yılmaz aşkı... İkili hakkında ortaya atılan aşk dedikoduları gerçek çıktı. İkili mayıs ayından beri aşk yaşıyor...
2018'in en çok konuşulan magazin haberleri
Murat Özdemir papağana işkence ettiği görüntüleri paylaştı TV8'de yayınlanan MasterChef programıyla tanınan Murat Özdemir sosyal medya hesabından paylaştığı papağana işkence videosu sonrası gözaltına alındı. Savcılık, sorgusunun ardından Özdemir'i serbest bıraktı akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk etti. Özdemir'e Bakanlık tarafından da 5 bin 254 lira para cezası kesildi.
2018'in en çok konuşulan magazin haberleri
Tarkan baba oldu Megastar Tarkan ilk kez babalık sevinci yaşadı. Bebeği olacağını takipçilerine bir video ile duyuran Tarkan sosyal medyada gündem olmuştu. Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu çocuklarına Liya ismini verdi.
2018'in en çok konuşulan magazin haberleri
Mustafa Ceceli'nin , eski eşi Sinem Gedik'in evine kamera koydurduğu iddiası Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar'ın ilişkisi olduğu, boşanmanın sebebinin de bu olduğu iddia edildi. Oğlunun velayetini almak için eve kamera yerleştirdiği öne sürülen Ceceli, bu görüntüleri mahkemeye sundu. Ceceli, "Bir çocuğun gözünün önünde onun dengesini ve psikolojik gelişimini zedeleyecek davranışta bulunan kişilerle ilgili tek bir açıdan bakılarak yaratılan mağdur algısını ve konuyu 'cinsel yönelim' düzleminde basitleştiren 'algı yönetimini' bir kenara bırakarak, çocuğun yaşadıkları ve babanın ruh halini de düşünerek konunun değerlendirilmesini kamuoyunun vicdanına bırakıyorum" ifadelerini kullandı. Eski eşi Sinem Gedik ile çocuğunun velayetini almak için dava açan şarkıcı Mustafa Ceceli İntizar’ın aleyhinde aldırdığı koruma kararına itiraz etti. Mahkeme, Ceceli'nin, itirazını reddetti.
2018'in en çok konuşulan magazin haberleri
MEHMET ALİ ERBİL'İN HASTALIĞI Evinde banyoda düşerek hastaneye kaldırılan ve halen yoğun bakımda tedavisi süren Mehmet Ali Erbil, 73 gündür yoğun bakımda... Maslak’ta kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan Erbil’in kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilmişti. Erbil'in, hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.
2018'in en çok konuşulan magazin haberleri
MUSTAFA SANDAL İLE EMINA JAHOVIC'IN BOŞANMASI Mustafa Sandal ile Emina Jahovic, 10 yıllık evliliklerini Beykoz Adliyesi’nde anlaşmalı olarak noktaladı. Üzgün olduğu gözlenen Emina Jahovic, “Kolay değil bir evliliğin bitmesi. Biz yakın dostuz sonuçta, çocuklarımızdan ötürü hep öyle kalacağız” ifadelerini kullanırken Mustafa Sandal, "Biz evliliğimize nokta koyduk ama iki evladımız var. Aramızdaki o sevgi, dostluk ve o sağlam bağ ömür boyu son nefese kadar devam edecek. Hayırlı olsun. Beraber geldik, beraber gidiyoruz” dedi.
2018'in en çok konuşulan magazin haberleri
EMİNA- SADETTİN SARAN AŞKI Mustafa Sandal'dan boşanan Emina Jahovic iş adamı Sadettin Saran'la yen bir ilişkiye başladı.
2018'in en çok konuşulan magazin haberleri
SEREN SERENGİL'İN CEZAEVİNE GİRMESİ Gülben Ergen'in aleyhinde konuşması mahkeme tarafından yasaklanan Seren Serengil karara uymadığı gerekçesiyle cezaevine girdi. Serengil 3 gün cezaevinde kaldı.
2018'in en çok konuşulan magazin haberleri
Şeyma Subaşı ve yeni aşkı Acun Ilıcalı'nın boşandığı Şeyma Subaşı yeni sevgilisiyle Tulum sahillerinde görüntülendi. İsminin DJ Guido Senia olduğu öğrenilen adamın, evli ve çocuklu olduğu iddia edildi.

En Çok Okunan Haberler