Televizyoncu Acun Ilıcalı, 8 yıldır birlikte olduğu Şeyma Subaşı ile Fransa'da nikah defterine imza attı. Bu gece de Saint Tropez'de düğün yapılacak.
Marsilya'daki Türk Konsolosluğu'nda kıyılan nikahta Ilıcalı'nın şahidi yakın arkadaşı Esat Yontunç, Subaşı'nınki ise ablası Kübra Subaşı oldu.
Şeyma Subaşı nikahtan bir gün önce özel uçakla Nice’e oradan da Saint Tropez’ye gitti ve en lüks otel olan Byblos’un, en lüks odası olan ‘Missoni Suit’e yerleşti.
Acun Ilıcalı ise THY’den kiraladığı özel uçakla dün sabah bir grup misafiri ve şahitler; Esat Yontunç ile Kübra Subaşı’yla birlikte İstanbul’dan havalanıp Nice’e ulaştı. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı nikah kıymak için St. Tropez'den Marsilya'ya helikopterle gitti. Nikah şahitleri de başka bir helikopterle alana geldi.
Grup nikah sonrası helikopterle St. Tropez'e döndü. Byblos adlı lüks otele yerleşti.
Şubaşı nikahta, Zimmermann marka beyaz bir elbise tercih etti.
Şeyma Subaşı akşam yemeği için de başka bir beyaz kıyafet tercih etti.
Acun Ilıcalı, nikah sonrası Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta ise "Fazla söze gerek yok, resim konuşuyor zaten :)" yazdı