Bunları yiyince hiç acıkmıyorsunuz

Bunları yiyince hiç acıkmıyorsunuz
12 Haziran 2018 Salı, 09:35
Bunları yiyince hiç acıkmıyorsunuz
Uzman Biyolog Arzu Kabakçı, daha fazla tokluk hissi veren besinler ile ilgili bilgilendirme yaptı. Kabakçı,“En önemlisi sindirim problemleridir. Bu nedenle glisemik indeksi düşük gıdalar ve yüksek lifli besinleri tercih etmeliyiz” sözleri ile tok tutan besin önerilerinde bulundu. İşte gün boyu tokluk hissi vermesinin yanı sıra rektum ve kalın bağırsak kanserini önleyen o besinler…
Bunları yiyince hiç acıkmıyorsunuz
Her sabah veya akşam kuru erik, kayısı veya incir yiyin.
Bunları yiyince hiç acıkmıyorsunuz
Günde en fazla 3 defa zencefil çayı için.
Bunları yiyince hiç acıkmıyorsunuz
Hem glisemik indeksi düşüren hem de mide boşalmasını geciktiren sirkeyi kullanın.
Bunları yiyince hiç acıkmıyorsunuz
1 tatlı kaşığı keten tohumunu bir bardak suda akşamdan bekletip sabahleyin suyunu içip şişen tanelerini yoğurda karıştırıp yiyebilirsiniz. Hem posayı, hem omega 3 alımını artırın.
Bunları yiyince hiç acıkmıyorsunuz
Magnezyum bakımından zengin yiyeceklerden (kabuklu deniz ürünleri, sert kabuklu yemişler, hububat) bol tüketin. Tüketemiyorsanız gıda takviyesini kullanın.
Bunları yiyince hiç acıkmıyorsunuz
Bağırsak florasını dengelemek için bir hafta kadar her akşam kavrulmuş sarımsak takviyesi alın.

En Çok Okunan Haberler