Eski günlerini arayan bir efsane: AC Milan

Avrupa kupaları ve İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) 2000-2010 yılları arasında kazandığı kupalarla adından söz ettiren Milan, eski günlerinden çok uzak gözüktüğü son 4 yılda 6 teknik direktör değiştirdi. Ancak son gelen Gattuso da kötü gidişi durduramıyor. Milan eski günlerine dönebilecek mi merak konusu.




Allegri sonrası karanlık
Milano ekibi, Carlo Ancelotti'nin teknik direktörlüğünde 8 kupa (2 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Süper Kupası, bir Serie A, bir FIFA Kulüpler Dünya Kupası, bir İtalya Kupası, bir İtalya Süper Kupası) kaldırdığı 2001-2009 arasındaki şaşaalı yıllarından sonra 2009-10 sezonu başında Leonardo ile anlaştı.








Montella beklentiyi karşılayamadı
Milan, ligde 7. olduğu ve Avrupa kupalarına bir kez daha gidemediği 2015-16 sezonu sonunda teknik direktör Vincenzo Montella ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Montella yönetimindeki Milan, Juventus'u yenerek İtalya Süper Kupası'nı müzesine götürdü ve ligi 6. tamamlayarak üç yıl sonra Avrupa kupalarına katılmayı başardı.


2017 yaz transfer döneminin dikkati çeken kulüplerinden Milan, Hakan Çalhanoğlu'nun da bulunduğu 11 futbolcunun bonservisi için 194,5 milyon avro harcadı. Milano ekibi, Hakan haricinde Leonardo Bonucci, Mateo Musacchio, Franck Kessie, Andre Silva, Ricardo Rodriguez, Fabio Borini, Andrea Conti, Antonio Donnarumma, Lucas Biglia ve Nikola Kalinic'i kadrosuna kattı.


Video Haberler
-
Kanalizasyonda hırsızlık şüphelisi aradılar
-
İngiliz yıldız ve sevgilisi sahilden kovuldu!
-
Feci kaza: Sürücü yanarak hayatını kaybetti
-
Son Dakika: Rus güçleri, alışveriş merkezini vurdu
-
Oyuncu Osman Wöber toprağa verildi
-
Madde bağımlısına polis şiddeti
-
'Sabır ve şükür tavsiyesiyle yoksulluğu reva görüyorlar'
-
Ünlü oyuncu Osman Wöber'e veda
-
Hamile kadın bayıldı, sürücüler kavgaya devam etti
-
İktidar seçmeniyle karşı karşıya
En Çok Okunan Haberler
-
İsmailağa'daki kavga yeniden alevlendi
-
'Ayıptır, insanlığa aykırıdır'
-
Fehmi Koru'ya 'Erdoğan' telefonu
-
Mahmut Efendi’den önce İsmailağa öldü!
-
BDDK'den ticari kredi kullanımına dair yeni açıklama
-
CHP'den Aykut Erdoğdu açıklaması
-
Saray'dan domuz eti kararı
-
Reuters duyurdu: Bankalardan 'kredi' kararı
-
Hazine'den BDDK kararı ile ilgili açıklama
-
'Adıbelli' cinayetinin arka planı!