Tatilde sıkılanlara 8 yabancı dizi önerisi

16 Haziran 2015 Salı, 16:13
Tatilde sıkılanlara 8 yabancı dizi önerisi
90210 Dizide bir aile Kansas’tan göçederek Beverly Hills’e yerleşmektedir. Baba, West Beverly Hills Lisesi’nde okul müdürüdür. Anne ise fotoğrafçıdır. Aile babaannenin gereğinden fazla lüks sarayında yaşamaktadırlar. Bu şekilde başlayan dizi ailede meydana gelen maceraları anlatan bir gençlik dizisidir.
Tatilde sıkılanlara 8 yabancı dizi önerisi
Game Of Thrones Yazların yıllarca sürdüğü ve kışların da bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada, Westeros hükümdarlığı kefaretini ödemekteydi. İhanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden Kadim Duvara kadar Krallığın dört bir köşesini hırpalıyor idi. Krallar ve Kraliçeler, Şövalyeler ve sürgündekiler, düzenbazlar ve asiller 'Demir Taht' için kanlı bir mücadeleye tutuşurlar.
Tatilde sıkılanlara 8 yabancı dizi önerisi
Dedikoducu Kız Amerikan gençlik romanı serisi olan Gossip Girl dizisinde New York’ta bulunan Constance Billard Kız Lisesi’nde okuyan maddi durumu iyi olan gençlerin yaşadıkları sıkıntılar konu edilmiştir. Aynı zamanda onların aşk hikâyeleri de konu edilmiştir. Söz konusu dizide aynı zamanda öğrencilerin lise mezuniyetleri ve üniversiteyi kazanmaları sonucunda yaşanan tüm olaylar konu edilmektedir.
Tatilde sıkılanlara 8 yabancı dizi önerisi
İntikam Genç bir kadının intikamı üzerine kurulu. Genel olarak; küçük bir kızken, yakın çevresinin oyununa gelip tuzağa düşürülen babasından ayrılmak zorunda kalan Amanda’nın hikayesi anlatılıyor. Dizi bir nişanda işlenen cinayetle başlıyor. Peşinden 5 ay öncesine dönüyoruz. O zaman, seneler sonra ismini Emily yapıp yaşadığı yere dönen Amanda’nın, eskiden babasıyla yaşadıkları evi kiralayarak yavaş yavaş eski komşularının arasına karışmasına şahit oluyor ve ilk bölümden birini nasıl pusuya düşürdüğünü seyrediyoruz.
Tatilde sıkılanlara 8 yabancı dizi önerisi
One Tree Hill Popüler gençlik dizisi One Tree Hill, aynı babaya sahip, ama birbirlerini tanımayan Lucas ve Nathan Scott’ın aynı basketbol takımında çakışan kaderlerini anlatıyor. İki kardeş yalnız sahanın kontrolü için değil, güzel Peyton’ın kalbi için de mücadele edecek. Bu durum Lucas’ın annesi Karen ve yıllar önce onları terk eden Dan Scott’ı da yeniden karşı karşıya getirir. Tree Hill kasabasında yıllarca saklanan sır açığa çıkmış, beklenen yüzleşme gerçekleşecektir.
Tatilde sıkılanlara 8 yabancı dizi önerisi
Küçük Sevimli Yalancılar Birbirleriyle çok yakın arkadaş, ayrılmaz 5 kız. Bu arkadaş grubu bir gece kız kıza pijama partisi düzenliyorlar. Sabah olduğunda uyanıp da bakıyorlar ki arkdaşlarından Alison ortada yok. Öldüğü sanılıyor. 4 kız da ayrı ayrı, bu olay olmadan çok kısa bir süre önce sonunda “A” yazan anonim mesajlar almaya başlıyorlar. O an yaşadıkları üzerine ama içinde sadece Alison’ın bildiği türden sırları da içeren mesajlar. “Alison’ı kim öldürdü?“, “Sadece Alison’ın bildiği sırları kim bilebilir?” ve “Kim bizle uğraşıyor/ne istiyor?“‘dan, “Yoksa Alison mu yaşıyor?” a kadar giden sorularla başlıyoruz ve bir girdaba kapılıyoruz.
Tatilde sıkılanlara 8 yabancı dizi önerisi
The Orange County Zenginlik içinde hayatlarını sürdüren Orange County sakinlerinin hayatına dahil olmak durumunda kalan taşralı bir gencin hayatını, adaptasyon sürecini, arkadaşları ile ilişkilerini anlatılıyor. Medcezir bu diziden uyarlanmıştır. Medceziri sevenler bu diziyi mutlaka izlemeli.
Tatilde sıkılanlara 8 yabancı dizi önerisi
Vampir Günlükleri Ailelerini dört ay önce bir trafik kazasında kaybetmiş olan 17 yaşındaki Elena ve 15 yaşındaki kardeşi Jeremy, yaşadıkları acı sonrası hayatlarına devam etmeye çalışmaktadırlar. İki vampir kardeşten Stefan ve Damon'ın kasabaya gelmesiyle, Elena'yla Stefan hemen birbirlerine karşı ilgi duymaya başlarlar.Dizi bu hikâyeden yola çıkarak, ufak bir kasabadaki iki vampir kardeşin Elena isimli genç kıza karşı duydukları tutku yüzünden birbirleriyle mücadele içerisinde olmalarını konu alıyor.

En Çok Okunan Haberler