7 ilde polise operasyon

7 ilde emniyet mensuplarına yönelik operasyon başlatıldı. İstanbul merkezli operasyonda 17 kişi hakkında gözaltı kararı olduğu öğrenildi.

Yayınlanma: 12.11.2014 - 09:55
Abone Ol google-news

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda emniyet mensuplarına yönelik yeni bir operasyon başlatıldı. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda 7 ilde 17 polis hakkında gözaltı kararı olduğu öğrenildi. Polislerin yasadışı dinleme,  özel hayatın gizliliğini ihlal, evrakta sahtecilik ve soruşturmanın gizliliğini ihlal gerekçeleriyle suçlandığı öğrenildi.

TEKİRDAĞ’DA EMNİYET MENSUPLARINA OPERASYON;17 GÖZALTI

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü tarafından 17 Aralık soruşturması kapsamında Tekirdağ’ın da aralarında bulunduğu 7 ilde başlatılan operasyonda sabaha karşı bir emniyet müdürü, 2 komiser, Çorlu’da görevli 4 istihbaratçı ve Kapaklı’da görevli bir komiser ve bir istihbaratçının da aralarında bulunduğu toplam 17 polis gözaltına alındı.

TEKİRDAĞ'DA İSTİHBARAT ŞUBE ESKİ MÜDÜRÜ GÖZALTINDA

Savcılığın talimatıyla 17 Aralık soruşturması kapsamında Tekirdağ ve Edirne'de de bu sabaha karşı eş zamanlı operasyon yapıldı. 17 Aralık Operasyonu kapsamında Emniyet'teki yasa dışı dinlemelere ilişkin sürdürülen soruşturma kapsamında Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde iki kez görev yeri değiştirilen ve Mart ayında açığa açılan İstihbarat Şube Eski Müdürü Halil Hilal Seyfi'nin ve 2 komiserin de aralarında bulunduğu Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde ve Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bazı polisler bu sabaha karşı gözaltına alındı. Sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin sorgularının burada yapılacağı kaydedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler