8 gündür haber alınamıyor

İstanbul Bayrampaşa'da çalıştığı ev tekstili firmasındaki işinden eve dönmek üzere metroya binen 21 yaşındaki Pınar Özdemir'den bir daha haber alınamadı.

Yayınlanma: 20.04.2015 - 14:34
Abone Ol google-news



Tüm aramalara rağmen bulunamayan genç kızın kaybolduğu gün bir kişiyle yarım saat kadar telefonla görüştüğü ve daha sonra bir arkadaşına "Çok korkuyorum, başıma bir şey gelecek" dediği belirtildi.

SON SINIF ÖĞRENCİSİ PINAR TEKSTİL FİRMASINDA ÇALIŞIYORDU

Avcılar'da, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde ailesi ile birlikte oturan Açık Öğretim Fakültesi İletişim Fakültesi son sınıf öğrencisi Pınar Özdemir, aile bütçesine katkıda bulunmak üzere çalıştığı ev tekstili firmasındaki işine 12 Nisan'da gitti.

SON KEZ METRO İSTASYONUNA DOĞRU YÜRÜRKEN GÖRÜLDÜ

İşyerinden ayrıldıktan sonra son olarak Bayrampaşa'daki Demirkapı Caddesi'nden Avcılar'a dönmek üzere Sağmalcılar Metro İstasyonu'na doğru yürürken görülen Pınar Özdemir'den bir daha haber alınamadı. Genç kızın kaybolduğu gün, kendisini arayan bir kişi ile yarım saat telefonla görüşerek tartıştıktan sonra "Telefonumu nereden buldun?" dediğini duyduklarını anlatırken, daha sonra bir arkadaşına cep telefonu ile "Başıma bir şey gelmesinden çok korkuyorum" yazılı mesaj gönderdiği belirtildi.

AİLESİ POLİSE BAŞVURDU

Ailesi tüm aramalara rağmen ulaşamadığı kızlarının bulunması için polise başvururken, abla sosyal medya üzerinden yardım istedi. Ailesi kaçırıldığını düşündükleri kızlarının bulunabilmesi için bölgedeki bütün güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesini, GSM şirketinden kızlarının görüştüğü numaranın kime ait olduğunu ve nerede olduğunun tespit edilmesini, kızlarına ait telefon sinyalinin nerede kesildiğinin tespit edilmesi halinde sonuca gidebileceğini savundu.

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli de, perişan haldeki aileyi ziyaret ederek destek verirken, kayıp Pınar Özdemir'in sağlıklı olarak bulunabilmesi için varsa verilebilecek her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler