Adana’da da bildik oyun

Cumhur İttifakı’nın, aday ve kendilerine yakın basın aracılığıyla Millet İttifakı belediye başkan adayları ve meclis üyeleri hakkındaki “PKK’li, YPG’li” iddiaları devam ediyor. Adana’da aynı suçlamalar CHP Yüreğir belediye meclis üyesi adayı Fevzi Ala’ya yöneltildi.

Yayınlanma: 27.03.2019 - 21:48
Abone Ol google-news

 

Ala’nın avukatı Kemal Derin, Millet İttifakı adaylarına karşı sürdürülen çirkin iftiraların, aslında seçim kaybetme korkusu yaşayan Cumhur İttifakı aday ve yandaşlarınca asılsız ve kasıtlı olarak ortaya atıldığını belirterek, “CHP Yüreğir Belediye Meclisi üyesi adayı Fevzi Ala, kardeşi Haydar Ala’dan dolayı yasadışı terör örgütü PKK örgütüyle iltisaklı olarak gösterilmeye çalışılmaktadır. Oysa; adı geçen örgütle Fevzi Ala’nın kardeşi Haydar Ala, gözaltına alınmış ve tutuklanmıştır.

Şimdiler de ise AKP üyesidir. Ayrıca; Haydar Ala’nın 31 Mart seçimlerinde Muş ili Varto ilçesi Gölyayla köyü sandık kurulu üyesi olarak görünmektedir. Sandık Kurulu’na üye olarak öneren de AKP’dir. Bunun belgesi de istenirse hemen elde edilebilir” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler