Ahmet Nur Çebi’nin test sonuçları açıklandı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi koronavirüsü yendi. Geçtiğimiz hafta yapılan test sonucu pozitif olan Çebi, 1 haftalık tedavinin ardından süreci atlattı. Çebi’nin testi negatif çıktı.

Yayınlanma: 22.05.2020 - 11:39
Ahmet Nur Çebi’nin test sonuçları açıklandı
Abone Ol google-news

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi koronavirüs yendi. Geçtiğimiz hafta yapılan test sonucu pozitif olan Çebi, 1 haftalık tedavinin ardından süreci atlattı. Çebi’nin testi negatif çıktı.
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi koronavirüsü yendi. Geçtiğimiz hafta yapılan testler sonrasında Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Ahmet Nur Çebi’nin tedavisine hemen başlanmıştı. Hastaneye yatmasını gerektirecek bir durum olmadığı için süreci evde geçiren Çebi, bu süreçte akciğer tomografisi de çektirdi. Tomografi sonuçlarına göre akciğerleri temiz çıkan Ahmet Nur Çebi, ilaç tedavisiyle evinde gözlem altında tutuldu. Beşiktaş Başkanı’nın son yapılan test sonucunun negatif çıkması ise yüzleri güldürdü. Beşiktaş’ta son yapılan testlerde herhangi bir pozitif vakaya rastlanmamıştı. Başkan Çebi’nin de testinin negatif çıkmasıyla birlikte siyah-beyazlı kulüpte vaka sayısı sıfıra indi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler