AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: "Onlar dünyalık derdinde, bizim 'millet, ümmet, bayrak ve ezan' diye bir derdimiz var"

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin Aksaray Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada " İktidar olma ve hükümet etme noktasında gelmiş geçmiş tüm iktidarlardan daha başarılıyız. Sağlıkta, ulaşımda, enerjide, savunma sanayisinde ve aklınıza gelen her alanda Allah'a hamdolsun başarılıyız" dedi.

Yayınlanma: 15.02.2021 - 16:53
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki:
Abone Ol google-news

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı AKP Aksaray 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

Kongrelerinin "bir düğün ve şenlik havasında yaptıklarını" belirten Özhaseki, başka partilerin ise küçük ilçelerde bile kavgalarla kongrelerini yaptıklarına şahit olduklarını ifade etti. Özhaseki, kendilerinin ise "Allah rızası ve millet için burada olduklarını" dile getirdi.

"Sıradan particilik" yapan insanlar olmadıklarını söyleyen Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çünkü onlar makam bölüşüyor. Onlar dünyalık derdinde. Bizim partimiz sıradan bir parti değildir. Bizim 'millet, ümmet, bayrak ve ezan' diye bir derdimiz var. Allah bu derdi elimizden almasın. Ölünceye kadar da istikamet üzere, son nefesi verinceye kadar bu uğurda mücadele etmeyi bizlere nasip etsin inşallah. 18 yıldır iktidardayız. O kadar güzel işler yaptık ki. Bütün AK Parti ailesi olarak lütfen başınızı dik tutun. Gittiğimiz her yerde alnımız açık olarak iktidarımızdan ve yaptığımız güzel işlerden bahsedebilirsiniz. İktidar olma ve hükümet etme noktasında gelmiş geçmiş tüm iktidarlardan daha başarılıyız. Sağlıkta, ulaşımda, enerjide, savunma sanayisinde ve aklınıza gelen her alanda Allah'a hamdolsun başarılıyız."

Kongrede tek liste ile yapılan seçimde, mevcut başkan Hüseyin Altınsoy, yeniden AKP Aksaray İl Başkanlığına seçildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler