AKP'li vekilden skandal sözler: Kuru ekmek yiyorlarsa aç değiller

CHP İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Altay kürsüde “Millet aç, midesine kuru ekmek dışında bir şey girmiyor” derken AKP Denizli Milletvekili Şahin Tin “O zaman aç değiller” dedi.

Yayınlanma: 14.12.2020 - 21:25
AKP'li vekilden skandal sözler: Kuru ekmek yiyorlarsa aç değiller
Abone Ol google-news

TBMM'de yaşanan skandal olayın tutanakları da sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

Tutanaklarda Engin Altay'ın "Millet aç, millet perişan. Evet herkesin midesine bir şey giriyor, kuru ekmek giriyor." sözlerine karşı AKP'li Şahin Tin'in "O zaman aç değiller demek." dediğinin kayıt altına alındığı görüldü.

Söz konusu konuşma tutanağı şöyle:

SAVUNMA YAPTI

AKP'li Şahin, büyük tepki çeken sözlerinin ardından bir açıklama yaptı. Şahin, Meclis'teki sırasında, cep telefonundan okuduğu açıklamasında şunları söyledi:

“CHP’li Engin Altay’ın sözlerimi çarpıtarak siyaset devşirme gayreti bizi şaşırtmadı. Türkiye’de sosyal devlet AK Parti’yle vücüt buldu. Garibanın derdiyle bizim kadar ilgilenen bir iktidar daha gelmemiştir. Vicdan sahibi herkes kötü niyet taşımadığımı bilir. Milletimiz CHP’nin linç siyasetine prim vermeyecektir. Sizin derdiniz çarpıtma ve iftiralarla linç yapmak. Zaten en iyi yaptığınız da bu. Projeniz yok. Vicdan sahibi herkes kötü niyet taşımadığımı bilir. Bilmeyen de kendisi gibi bilir.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler