AKP'nin Grup Başkanvekilleri belli oldu

AKP TBMM grubunda yapılan seçimde, Grup Başkanvekilliklerine Nurettin Canikli, Mustafa Elitaş, Mahir Ünal, Ahmet Aydın ve Mihrimah Belma Satır seçildi.

Yayınlanma: 28.06.2013 - 14:00
Abone Ol google-news

AKP TBMM grubunda yapılan seçimlerde, TBMM Başkanvekilleri ile TBMM Grup Başkanvekilleri'nin isimleri belirlendi. Basına kapalı toplanan AKP Grubu'nda, grup yönetimi ve TBMM Başkanlık Divanı üyelerini belirlemek üzere seçim yapılıyor.

TBMM Başkanvekilliği için yapılan seçimde, AKP Kayseri Milletvekili Sadık Yakut ile İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı'nın isimleri belirlendi.

AKP TBMM Grup Başkanvekilliklerine ise Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın yeniden seçildi. Bahçekapılı'dan boşalan Grup Başkanvekilliği'ne ise İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır geldi.

Toplantıda, TBMM İdare Amirlikleri, Başkanlık Divanı katip üyelikleri, grup yönetim kurulu üyelikleri, grup disiplin kurulu üyelikleri ile grup denetçiliklerini belirlemek için seçim devam ediyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler