Alper'den sonra o da Fenerbahçe'de

Sarı-Lacivertliler, oynamadan taraftarın gönlünü fetheden Emmanuel Emenike'nin işini de bitirdi. Sağlık kontrolleri sonrası Nijeryalı santrfor çubuklu formayı giyecek.

Yayınlanma: 27.05.2013 - 10:19
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, transfer sezonunda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Son dakika operasyonuyla Alper Potuk’u Galatasaray’ın elinden alan Aziz Yıldırım ve ekibi, Emmanuel Emenike’ye de tekrar çubuklu formayı giydirmek üzere. Bir süredir Nijeryalı forvetin kulübü Spartak Moskova ile pazarlıkları sürdüren Sarı-Lacivertliler, transfere son noktayı koydu. Adımlarını sağlam atan yönetim, Emenike’nin sakatlığıyla ilgili tüm soru işaretlerini ortadan kaldırmakta kararlı. Menaceri, “Sakatlığı ciddi değil. Tedavisi devam ediyor” dese de Fener cephesi işini şansa bırakmak istemiyor. Kasığında yırtık olduğu bilinen siyahi golcünün Türkiye’de bizzat kulüp doktorları tarafından kontrol edilmesi amaçlanıyor. Dha'nın haberine göre, yapılacak son tetkiklerin ardından herhangi bir sorun çıkmazsa, Emenike bir kez daha çubuklu formayı giyerek resmi imzayı atacak.


Oynamadan kazandırmıştı

Fenerbahçe’nin 2010-2011 sezonu sonunda Karabükspor’dan 9 milyon Auro’ya aldığı Nijeryalı, 3 Temmuz süreci sonrası Rus ekibi Spartak Moskova’ya 10 milyon Auro’ya satılmıştı. Siyahi golcü tek resmi maçta bile oynamadan kulübe 1 milyon Auro
kazandırmıştı. Yönetim geçtiğimiz hafta içerisinde Alper Potuk’u resmen renklerine bağlamış, Gaziantepspor’lu Cenk Tosun’u da imza aşamasına getirmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler