Antalyaspor'da istifa

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Aygün'ün yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiği bildirildi.

Yayınlanma: 07.04.2015 - 14:37
Abone Ol google-news

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, 5 Nisan'da oynanan Altınordu müsabakası çıkışında asbaşkan Mehmet Aygün'e fiili saldırıda bulunulduğu belirtildi.

Söz konusu saldırının Antalyaspor Kulübü yönetimine yapılan bir saldırı olduğu, saldırıyı gerçekleştirenlerin taraftarlıkla hiçbir ilgisinin bulunmadığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüz bu saldırıyı gerçekleştirenler hakkında yasal yollara başvurmuştur. Temennimiz olayın faillerinin en kısa sürede tespit edilerek sportmen Antalyaspor tribünlerinden silinmesidir. Kulübümüz bu konunun sonuna kadar takipçisi olacaktır. Üzülerek belirtiriz ki söz konusu olay sebebiyle kulübümüze büyük emeği geçmiş sayın Mehmet Aygün, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmiştir. Kendisine verdiği hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz."

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler