Apartman girişini sokak hayvanları yatmasın diye kapattı, tepki gördü
Aydın'ın Nazilli ilçesinde, Musa Muslu (68) sahibi olduğu apartmanın girişini, sokak hayvanlarının yatmaması için kapatınca tepki topladı.

Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan kuyumcu Musa Muslu, sahibi olduğu 5 katlı apartmanın girişini, çamaşırlık, duba ve sunta kullanarak, sokak hayvanlarının yatmaması için kapattı.
Apartmanın yanındaki otoparkta görevli olan Ayşe Akışın da kapatılan apartman girişini cep telefonuyla görüntüleyip sosyal medya hesabından paylaştı. Akışın'a çok sayıda sosyal medya kullanıcısından destek gelirken, vatandaşlar Muslu'ya tepki gösterdi.
Nazilli Belediyesi ile CİMER'e şikayetçi olduğunu söyleyen Ayşe Akışın, "Hayvanları sevmiyor olabilir. Hatta korkuyor da olabilir ama bu yaptığı kabul edilemez" dedi.
Avcı olduğunu ve yıllardır av köpeği beslediğini belirten Musa Muslu ise, "Hayvanlara sahip çıkalım elbette ama bu şekilde değil. Apartmanın girişine köpekler pislemiş. Ben de akşam evime girerken görmediğim için üzerine basmışım. Her yer kirlendi. Ayrıca tüyleri dökülüyor. Yatmasınlar diye barikat yaptım" diye konuştu.
Video Haberler
-
İGDAŞ’tan dikkat çeken 19 Mayıs videosu
-
'İktidar yolculuğumuzu başlatıyoruz'
-
Ankara'da korkutan yangın!
-
MHP'liler bir CHP'liye saldırdı!
-
1919 genç zeybek oynayıp Atatürk'ün siluetini oluşturdu
-
Düğünde ‘bahşiş’ dehşeti: 5 yaralı
-
'Son kayıp bulunana kadar vazgeçmeyeceğiz'
-
Bolu'da mayıs ayında kar yağdı
-
'Dolar şu anda 22 TL'den işlem görüyor'
-
Feci kaza: Otoyoldan geçince otomobil çarpan kişi öldü
En Çok Okunan Haberler
-
En zehirli türlerinden bir tanesi: Sürü halinde görüldü
-
'Dolar şu anda 22 TL'den işlem görüyor'
-
Gökbakar, Tilki ve Sabancı da topa girdi
-
ABD Büyükelçiliği'nden 'CHP mitingi' uyarısı
-
Kılıçdaroğlu'ndan 'adaylık' açıklaması
-
Muhalefete bir kumpas hazırlanıyor
-
'Milletin Sesi' mitinginin akışı belli oldu
-
İSPARK ücretlerine zam geldi
-
Reuters: Çavuşoğlu, İsveçli mevkidaşına bağırdı
-
Davos’ta gündem gıda ve enerjide yaptırım olacak