Aradığını bulabildin mi ?

Yaşam savaşımı, irade, öfke, yalnızlık, düş kırıklığı temalarını sürükleyici, soluk kesici bir anlatımla aktaran film, yaratıcı bilimkurgu sinemasından başarılı bir örnek.

Yayınlanma: 01.05.2015 - 18:33
Abone Ol google-news

Nomad adlı gizemli bir çevirimciden sinyal alan üç arkadaş, Nicholas, Haley ve Jonah, bu sinyalin kaynağını bulmaya karar verirler. Bu gizemli hacker keyifli yolculuklarını beklenmedik bir yöne sürükler. Nevada’nın ıssız bir bölgesinde hacker ile gerçekleşen buluşma umdukları gibi gitmez.

Nicholas bir karabasanın içinde uyanır ve Dr. Wallace Damon tarafından sorgulanır. Nicholas, Haley ve Jonah’ın dünya dışı biyolojik bir varlıkla temas edip mikrop kaptıklarını saptayan Dr. Wallace onların yeryüzüne çıkmalarını yasaklar.

Nicholas bir süre sonra bacaklarının olmadığını, yerlerine metalik protezlerin takıldığını ayrımsar. Haley sürekli uyutulmaktadır. Jonah’la da iletişimi kopmuştur. Üç arkadaş, Dr.Wallace tarafından denek olarak seçilmişlerdir, üzerlerinde testler yapılmaktadır.

Sinyali duyduktan sonra seçilmiş ilan edilen Nicholas, Haley ve Jonah, yaşadıklarının sırrını çözmeye çabalarken imgelediklerinden çok daha ürkütücü bir durumun içinde olduklarını anlarlar.

İnsanoğlunun iradesinin ve uzaylı teknolojisinin mükemmel birleşimi yoksa onlar mı olacaklardır ?

Filmin Özel Bölümler’inde çıkarılmış ve alternatif sahneler, fragman, set görüntüleri, dijital efektler, set tasarımları yer alıyor.

The Signal (Sinyal) Yönetmen: William Eubank Oyn: Brenton Thwaites, Olivia Cooke, Beau Knapp, Laurence Fishburne, Lin Shaye, Robert Longstreet / 2014, 93 dakika, As Sanat.

Format: Dvd, BasOynat.

 

Format: Dvd, BasOynat.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler