Aralarında kriz olduğu iddia edilen Negredo ve Quaresma'dan ortak mesaj

Beşiktaş'ın Portekizli süperstarı Quaresma'dan son günlerde Negredo ile arasında bir kriz olduğu yönündeki haberlere yalanlama geldi. Quaresma paylaştığı mesajda 'Biz Beşiktaş'ız' dedi. Ardından İspanyol golcü Alvaro Negredo'da bir paylaşımda bulunarak "Profesyoneliz ve arkadaşız" dedi.

Yayınlanma: 24.01.2018 - 15:59
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın Portekizli süperstarı Quaresma'dan son günlerde Negredo ile arasında bir kriz olduğu yönündeki haberlere yalanlama geldi. Quaresma paylaştığı mesajda 'Biz Beşiktaş'ız' dedi. İspanyol golcü Alvaro Negredo da "Profesyoneliz ve arkadaşız" dedi.

Quaresma'nın Negredo'nun aldığı maaşı kıskanması ve bundan doğan bir gerginlik olduğu iddia ediliyordu. Ligde ilk yarının son haftası oynanan ve kaybedilen Sivassspor maçında gerginlik yaşayan ikili son oynanan Antalyaspor maçında da buna benzer sahneler yaşamıştı. Ve bu durum iddiaları güçlendirmişti. Ancak iki yıldız oyuncu yaptıkları açıklamalar ile bu duruma noktayı koydu.

Ricardo Quaresma Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Negredo ile bir fotoğrafını koyarak şu mesajı paylaştı:

"Aramızda sorun olduğunu söyleyen herkese buradan kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum. Ve lütfen böyle anlamsızca şeylerle takım içerisinde bir problem varmış havası yaratmayı bıraksınlar. Herkese çok sevgiler ve selamlar, biliyorsunuz ki biz Beşiktaş'ız!"

 

 

 

 

 

İspanyol golcü Alvaro Negredo ise Instagram paylaşımında "Profesyoneliz ve arkadaşız" dedi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler