Asitli saldırganın görütüleri ortaya çıktı

3 yaşındaki eşinin yeğeninin gözüne sülfirik asit atarak kör olma tehlikesi yaşamasına neden olan Cihan A.'nın, güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Olaydan sonra benzinlik marketinden diş macunu alırken güvenlik kamerasına yakalanan şüphelinin, olay sonrası 3 yaşındaki Yaman K.'nın hastane ziyaretine gittiği görüldü.

Yayınlanma: 23.10.2015 - 15:55
Abone Ol google-news

<video:393541>


Bir restoranda baldızının 3 yaşındaki kızının yüzüne diş macunu içindeki sülfirik asiti püskürterek kör olma tehlikesi atlatmasına neden olan Cihan A.'nın güvenlik kamera görüntüleri dikkat çekti. İlk görüntüde ihan A.'nın, olaydan sonra restaurant yakınındaki benzinlik marketinden diş macunu alması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Markete koşarak gelen şüphelinin, tezgahlarda diş macunu araması, market çalışanının diş macununun yerini göstermesi, şüphelinin diş macununu aldıktan sonra kutusunu çıkararak atması için görevliye vermesi ve yine koşarak oradan ayrılması görülüyor.

İkinci görüntüde ise yüzüne sülfirik asit attığı Yaman K.'yı hastanede ziyaret etmesi anı güvenlik kamera kayıtlarında bulundu. Şüpheli Cihan K.'nın hastane koridorunda yürürken, üzerine bulaşan sülfirik asit yüzünden yanan gömleğini de göstermemek için montunun önünü kapatırken görülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler