Aslıhan patladı: Bana onu sormayın

Aslıhan Doğan, kısa bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Arda Turan'ın adını duymak istemiyor.

Yayınlanma: 30.01.2017 - 10:22
Abone Ol google-news

Aslıhan Doğan futbolcu sevgilisi Arda Turan’dan 3.5 ay önce ayrılmıştı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda arkadaşları ile buluşan Aslıhan Doğan, “Her şey yolunda, çok mutluyum. Hayatımda hiçbir aksilik yok” diye konuştu.

Arda Turan’a dair sorular karşısında ise sinirlendi ve “Bana onu sormayın. Hakkında tek kelime bile konuşmak istemiyorum” dedi.

ARDA TURAN DÖVMESİNİ SİLDİRDİ

Aslıhan Doğan, Arda Turan’ın doğum tarihinin yazılı olduğu dövmesini de sildirdiğini, böyle bir hata yaptığı için büyük pişmanlık içinde olduğunu sözlerine ekledi.

Aslıhan Doğan'a Arda Turan'ın Ebru Şallı’yla sosyal medya üzerinden yazışmaları da soruldu.Doğan, “İhanet iddialarının arkasında Ebru Şallı mı var" diye sorulunca duraksadı ve güldü. Önce hiçbir şey söyleyemeyen Doğan, daha sonra “Biten bir ilişki hakkında konuşmak çok ayıp olur, ben konuşmak istemiyorum. Sizlerden de rica ediyorum, lütfen bunları artık sormayın” deyip uzaklaştı.

HERKES EVLENMELERİNİ BEKLİYORDU

Evlenmelerine kesin gözüyle bakılan Arda Turan-Aslıhan Doğan çifti, sürpriz bir şekilde ilişkilerini noktalamıştı. Bu karar herkesi şaşırtmıştı. Ayrılığa milli futbolcunun İspanya’da olması ve oradaki ev ortamının kendisine uymamasını gerekçe gösteren sosyetik güzel, bir mekanda Arda Turan'la pişti olmuştu. Ancak Yıldız futbolcu, eski kız arkadaşını görmezden gelmişti. (Posta)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler