Avea'dan e-faturaya teşvik

Türkiye'de ''e-fatura'' uygulamasını başlatan ''ilk'' operatör olan Avea'nın, kağıtsız fatura uygulamasını yaygınlaştırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar ile hem çevrenin korunmasına katkıda bulunduğu hem de müşterilerine çeşitli hediyeler kazandırdığı kaydedildi.

Yayınlanma: 10.06.2010 - 09:45
Abone Ol google-news

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, e-fatura uygulamasını başlatan ilk operatör olarak, özellikle çevreye sağlanan katkıya büyük önem verdiklerini belirtti.

Onat, şunları ifade etti: ''Avea olarak, çevreye karşı sorumluluğumuzu çeşitli projelerle yerine getirmeye çalışıyoruz. E-fatura uygulaması da bu konuda attığımız en önemli adımlardan biri... Uygulamadan yararlanan müşteri sayımızı her geçen gün artırarak, çevrenin korunmasına katkıda bulunuyoruz. Bugün 1,1 milyonu aşkın müşterimiz faturalarını elektronik ortamda alıyor. 2008 yılından bu yana 17 bin 500 ağaç, 4,2 milyon kw/saat enerji ve 30 bin 500 metreküp su, bu uygulama ile çevreye kazandırılmıştır. E-fatura aboneliği, çevreye sağladığı katkının yanı sıra müşterilerimizin hayatını da büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Müşterilerimiz, aldıkları düzenli e-postalar ile faturalarına kolaylıkla ulaşabiliyor, isterlerse Webonline İşlem Merkezi üzerinden de faturalarına erişebiliyorlar.''

Avea'nın, e-fatura abonesi olan müşterilerinin, 7 gün boyunca Avealılarla 2000 SMS'e kadar ücretsiz mesajlaşacağı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler