Aydınlar : "Artık yeter, uyanın arkadaşlar"

Fenerbahçe'de başkanlığa aday olduğunu açıklayan Mehmet Ali Aydınlar, Aziz Yıldırım hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 29.10.2013 - 11:22
Abone Ol google-news

Sandığa hakim olacagız. Her yerde olacağız. Seçimi de kazanacağız.


Alex 'e iadei itibar vereceğiz. O kupa o gün orada ise benim TFF Başkanı olduğum içindir. Biz beton yapmayacağiz. Biz sportif ne gerekiyorsa onu yapacağız.

Fenerbahçe için deniz tükenmiştir. rakam vermemiz Fenerbahçeliliğe yakışmaz. Ne gerekiyorsa onu yapacağız. Fenerbahçe dünyanın ilk 5 takımından biri olacaktır. Real 'den Barca 'dan farkı olmayacak.

Aziz bey bir kitapçık yapmış. İftira kampanyası yapıyorlar. Onun seviyesine inmeyeceğim. Aziz Yıldırım bana 3 sefer başkanlik teklif etti. Şimdi hain oldum.

Kulübün tüm calışanlarını ve FB TV 'yi kendi kampanyasında kullanıyor.Mükemmel bir yönetim kadrosu ile geliyorum. Hepsi de işlerinde başarılı olmuş TÜSİAD Üyesi işadamlarıdır.

Hiçbiri, hiçbir grubun mensubu değil. İstediği kanalda ve ortamda duelloya hazırım. Hodri meydan cevabını veremeyeceğim hiçbir şey yok.

Hep bir iftira ve karalama kampanyası. Artık yeter. Uyanın arkadaşlar. Cemaat diyenler Aziz Beyin defalarca Gülen 'i arayıp sonunda da görüştüğünü neden söylemiyor? Son teşekkürde kimlerin isimleri var? İyi bakın bakalım.

15 gün kamp yapacağım diye tesis yapılır mı? Ankara tesisleri, kolej zarar ediyor. Üniversite senin neyine? Neden Fenerbahçe potansiyelini bir yere hapsetmeye çalışıyorsun? dilekçe vermiş ona seviniyor. Elbette kabul edilecek. sen teminatını nasıl yatıracaksın? Onu söyle.

Her yer ile kavga hep kavga. uzlaşmacı, işini bilen bir yönetim gelirse bundan sonra başka bir şey olmaz. Ama aksi durumda katlaya katlaya gideriz. Fenerbahçe bunları haketmiyor. Çok büyük potansiyel var. Yapmadık mı? Bayan voleybolu bizden önce kim takip ediyordu? Dünya şampiyonu yapmadık mı? işini bilen için çok kolay. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler