Bahçeli'den "erken seçim" ve "Cumhurbaşkanlığı adaylığı" açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, erken seçim ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının Haziran ayında, yani zamanında yapılacaktır. Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı bellidir, o muhterem isim de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır" dedi.

Yayınlanma: 07.09.2020 - 17:30
Bahçeli'den
Abone Ol google-news

MHP lideri Devlet Bahçeli, erken seçim ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. 

Seçimlerin 2023 Haziran ayında, zamanında yapılacağının altını çizen Bahçeli şunları dedi: 

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye’nin gelecek ümidi, sosyal, siyasal ve ekonomik güvencesi, stratejik gücüdür.  Cumhur İttifakı geceyi gündüze katarak devletine, milletine, geleceğin parlak nesillerine huzurlu, istikrarlı, iç ve dış sorunlarını en aza indirmiş, refaha ve gelişmişliğe ulaşmış bir ülke kazandırmanın heyecan ve hedefindedir. Bunu da istiklal için birlik, istikbal için dirlik kavrayışıyla hayata geçirecektir.

CUMHURBAŞKANI ADAYI ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının Haziran ayında, yani zamanında yapılacaktır. Hiç kimse boş hayale kapılmamalıdır. Ayrıca Cumhurbaşkanı adayı çetelesi tutan, toplumsal ve siyasi kısır tartışmaları kamçılayan kötü niyetliler şu gerçeği yeri gelmişken özellikle hatırlarında tutsunlar ki: Cumhur İttifakı’nın 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayı bellidir, o muhterem isim de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Milliyetçi Hareket Partisi ise bu amaç doğrultusunda sonuna kadar çalışacak, milletimizin tertemiz iradesinden ilhamını alarak gereğini şimdiden tam ve eksiksiz şekilde ifa edecektir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler