Bahçelievler'de patlama: 1 ölü, 4 yaralı

Bahçelievler'de Türkiye Elektrik Üretim İletim A.Ş. (TEAŞ) Trakya Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü'ndeki trafo patladı. Patlamada 1 TEAŞ personeli öldü, 4 kişi de yaralandı.

Yayınlanma: 18.01.2015 - 11:24
Abone Ol google-news


Olay, Soğanlı Mahallesi Hülya Sokak'ta bulunan TEAŞ Trakya Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü içindeki trafoda meydana geldi.  İddiaya göre, geçtiğimiz Perşembe gününden beri devam eden çalışma sırasında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Çalışma sırasında trafonun yakınında bulunan Sinan Aksoy (40) yaşamını yitirdi. Patlama da 4 kişi de yaralandı. Patlamanın ardından ise yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Yaralılar Kartal Dr. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
HAYATINI KAYBEDEN AKSOY ADLİ TIP KURUMU'NA KALDIRILDI
Olay yerinde hayatını kaybeden Sinan Aksoy'un cesedi cenaze nakil aracıyla Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Patlamada yaralan işçilerin giysilerinin trafo girişinde güvenlik kulübesi önünde durduğu görüldü. Polis ekipleri, daha sonra burada bulunan elbiseleri de delil torbasına koyarak el koydu. Olay yeri ve inceleme ekiplerinin trafo binası içerisindeki çalışmaları ise devam ediyor.
 
GÖRGÜ TANIKLARI: 4 KİŞİ ELBİSELERİ YANAR HALDE ÇIKTILAR
Öte yandan olayın görgü tanığı olduğunu söyleyen mahalle sakini Ümit Gemci dehşet anlarını şöyle anlattı "Asıl patlama 1-2 gün önce oldu. 2 gündür arızayla ilgili işçiler çalışıyordu. Bu sabah büyük bir cazırtyıla, patlamayla bereaber şuradan 2 kişi arka taraftan yanarak çıktı. 2 kişi de arka taraftan çıktı. Toplam 4 kişi, üzerlerinde elbiseler yanar halde çıktılar. Bir kişi içerde çıkadam o da hayatını kaybetmiş" 

Bahçelievler'de patlamadan ilk görüntüler: 1 ölü, 4 yaralı - VİDEO

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler