"Barcelona'nın elenmesi, İspanya'ya uyarıdır"

İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, Barcelona'nın İnter tarafından Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin, İspanya Milli Takımı için Haziran'daki Dünya Kupası'ndan önce bir uyarı olarak görülmesi gerektiğini kaydetti.

Yayınlanma: 01.05.2010 - 15:29
Abone Ol google-news

Del Bosque, The Associated Press ajansına yaptığı açıklamada, ''Barcelona'nın elenmesi, bizim de başımıza gelebilir. Sahada, teknik olarak çok daha iyi olan, oyunu kontrol eden, ancak yeterince gol atamayan bir takım vardı'' ifadesini kullandı.

İnter, evinde 3-1 kazandığı yarı final ilk maçının rövanşında, deplasmanda Barcelona'ya 1-0 yenilmesine rağmen tur atlamış, Barcelona evindeki maçta topun kontrolünü yüzde 75 oranında elinde bulundurmasına rağmen turu getirecek skoru elde edememişti. Del Bosque, ''Bu uyarı tam vaktinde geldi, bunu görmezden gelemeyiz. Bunu görmeyen gerçeğin dışında yaşıyordur'' dedi.

İspanya'nın Dünya Kupası kadrosunda Barcelona'dan en az 5 futbolcunun (Carles Puyol, Gerard Pique, Xavi Hernandez, Andres Iniesta ve Sergio Busquets) yer alması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler