Başakşehir’de feci kaza: 1 ölü, İETT şoförü ağır yaralı
Başakşehir’de sefere başlamak için durağa giden İETT otobüsü ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ticari aracın motoru yerinden fırlayarak 100 metre ileriye düştü. Kazada hafif ticari araç sürücüsü olay yerinde öldü, İETT şoförü ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.

Kaza, bugün saat 8.15 sularında Başakşehir Güvercintepe İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan R.E. kontrolündeki 34 LD 0358 plakalı İETT otobüsü ile Şükrü Korkmaz kontrolündeki 34 ZZ 1240 plakalı ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma etkisiyle ticari aracın motoru yerinden fırlayarak yolun 100 metre ilerisine düştü. Kaza sonrasında otomobilinde sıkışan Şükrü Korkmaz itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda sıkıştığı yerden ölü olarak çıkartıldı.
Korkmaz’ın cansız bedeni Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi morguna kaldırılırken, olay yerinden ağır yaralı şekilde ambulansa bindirilen İETT şoförü R.E. ise Başakşehir Çam ve Şakura Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kaza esnasında İETT otobüsünde yolcu olmaması ise daha büyük bir facianın önüne geçti.
Video Haberler
-
Sümela Manastırı'nda 9'uncu ayin
-
Dans eden temizlik işçisi Kıraç konserinde
-
İndirim gelmedi, müdürler gitti
-
Pazarcılar pahalılığı tane hesabıyla anlattı
-
'Tencere kaynıyor ama içine atacak bulabilecek miyiz?'
-
Ağaca çarpan otomobil, yağmur suyu kanalına devrildi
-
Kötü koku endişe yarattı, gerçek sonradan ortaya çıktı
-
Asker uğurlama konvoyuna 'ambulans' da dahil oldu
-
'Biz bu ekonomiden hiç memnun değiliz'
-
Otel odasında üretilen sahte içkilere el konuldu
En Çok Okunan Haberler
-
Erdoğan ayrıntısı dikkat çekti
-
En başarılı belediye başkanı belli oldu
-
Promosyonlarda engel
-
'Duyduğum en çılgın adaylık senaryosu...'
-
'Anketlerde seçilemeyeceğini görürse...'
-
'Takı' kavgasında ikinci perde
-
Metro İstanbul'dan 'sefer iptali' açıklaması
-
Fazıl Say’ın ‘hayal kırıklığı’
-
İndirim gelmedi, müdürler gitti
-
'Kıyamam ben sana'