Başbakan'dan bu kez de yargıya müdahale: Hakim Alevi

Başbakan Erdoğan'ın, oğlu Bilal'e evdeki paraları sıfırlaması, ardından Urla ve Çatalca'daki villalardan sonra dün Fenerbahçe kongresine nasıl müdahil olduğunun ses kayıtları çıkmıştı. Bugün de yargıyı nasıl dizayn ettiğinin, medya patronunun davasını nasıl takip ettiği ve hakim kararlarını etkilemesi için Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e verdiği talimatların ses kaydı internete düştü.

Yayınlanma: 03.03.2014 - 23:47
Abone Ol google-news

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e ait olduğu iddia edilen ses kayıtları internete düştü.

Twitter'da BA$ÇALAN ismindeki kullanıcının servis ettiği ve Youtube'de yayınlanan ses kaydında iddiaya göre, Başbakan Erdoğan, Sadullah Ergin'e Aydın Doğan ile ilgili davayı yakından takip etmediği için kızıyor. Erdoğan, SPK'nın kesinlikle mahkumiyet istediğini ve bu medya patronunun kesinlikle mahkum olması gerektiğini Sadullah Ergin'e iletiyor.

HAKİM ALEVİ BAŞBAKANIM

Ancak davaya bakan hakimin beraat verdiğini vurgulayan Erdoğan'a, Sadullah Ergin, hakimin "Alevi" olduğunu söylüyor.  Hakimin rüşvet aldığını ima ediyor. Bu davanın tekrar Yargıtay Ceza Kurulu'na geleceğini belirten Ergin, "Orada 25-30 hakim olacak. Ben Ceza Kurulu Başkanına söylerim hallederiz" diyor.

 İŞTE, ERDOĞAN'IN FENERBAHÇE KONGRESİ'NE MÜDAHALE İÇİN OĞLU BİLAL'E VERDİĞİ TALİMATIN SES KAYDI: BİLAL ANLAMIYORSU YAVV


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler