Başkette kültür sanat

Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) tarafından düzenlenen 14. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali 23 Kasım'a kadar devam edecek.

Yayınlanma: 19.11.2009 - 09:31
Abone Ol google-news

14. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali kapsamında, Azerbaycan Oyun Çocuk Tiyatrosu, ''Palyaço'nun Masalları'' isimli oyununu, 20 Kasım'da okullarda sahneleyecek. Antik Tiyatro'nun (Ankara) ''Anadolu'da Kız Olmak'' isimli eseri aynı gün Şinasi Sahnesi'nde görülebilecek.

Zentiva Sağlık Ürünleri Çalışanları Tiyatro Topluluğu (Kırklareli) ''Karmakarışık'' oyununu 21 Kasım'da Şinasi Sahnesi'nde beğeniye sunacak. Irak'tan gelen Al Mustheek Theater'ın, ''Silence of the sea'' isimli oyunu 22 Kasım Pazar günü Akün Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşacak. Festivalin son gününde ise Mersin Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ''Kurban'' oyununu Şinasi Sahnesi'nde, Diyarbakır'dan gelen Tiyatro Bîr '''Böyle Buyurdu Zerdüşt'' oyununu Çağdaş Sanatlar Kültür Merkezi'nde sahneleyecek.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Yardımcısı Şadi Erdoğan'ın araştırmasını yapıp metnini yazdığı ''Seslerle Anadolu'' adlı yapıt 22 Kasım'da seyirciyle buluşacak. Türkü düzenleme ve müziklerini Ali Aykaç'ın hazırladığı eserin sahne düzeni Murat Akar'a, koreografisi Özden Aktürk'e ait. Sahne ve kostüm tasarımını Nursun Ünlü'nün gerçekleştirdiği eserin ışık düzeni Fuat Gök'ün imzasını taşıyor.

Wolfgang Amadeus Mozart'ın ''Idomeneo'' operası 25 Kasım'da prömiyer yapacak. Üç perdelik eserde orkestrayı Winfried Müller yönetecek. Mehmet Ergüven'in sahneye koyduğu eserin kostümleri Sevda Aksakoğlu'nun, ışık düzeni Tahsin Çetin'in, dekoru Tayfun Çebi'nin imzasını taşıyor. Koroyu Alessandro Cedrone'nin yöneteceği eserde Idomeneo'yu Ünüşan Kuloğlu ile Ayhan Uştuk dönüşümlü olarak canlandıracak. Idamente'yi Ferda Yetişer'in, Elletra'ya Esra Akcan ile Feryal Türkoğlu'nun, Illia'yı Funda Ateşoğlu ile Mehlika Karadeniz'in sahneye getirdiği eserde, Oğuz Sırmalı, Yunus Emre Özorhan ve Tuncay Kurtoğlu da görev alıyor.

Ankara Devlet Tiyatrosu bu hafta 14 oyun, Ankara Devlet Opera ve Balesi 5 eserle sahne alacak.

Başkentte hafta boyunca izleyiciyle buluşacak kültür-sanat etkinlikleri şöyle:
 

Tiyatro

BÜYÜK TİYATRO: Angelo Savelli'nin yazıp yönettiği, ''Don Giovanni ve Uşağı Pulcinella'' adlı oyun, yarın ve 22 Kasım'da izleyiciyle birlikte olacak. Dekorunu Elena Ivanova'nın, giysi tasarımını Hakan Dündar'ın hazırladığı yapıtın ışık tasarımı Zbigniew Wichlacz'ın imzasını taşıyor. Müziklerini Can Atilla'nın yaptığı oyunda, Suat Karausta, Tolga Tekin, Ebru Uysal, Tolga Tecer, Zeynep Yasa, Serap Engin ile Murat Özgen rol alıyor.
''Genç Osman'' adlı oyun, 24 Kasım Salı günü izlenebilecek. Turan Oflazoğlu'nun yazdığı, Şakir Gürzumar'ın yönettiği eserin dekor tasarımı Sertel Çetiner'e, kostüm tasarımı Gülümser Erigür'e, ışık düzeni Şükrü Kırımoğlu'na ait. Müziklerini Can Atilla'nın hazırladığı oyunda, Akın Erozan, Tolga Tuncer, İlhan Kantarcı, Kutay Sungar, Mehmet Akay, Nusret Şenay, Cahit Çağıran, Necmettin Efe Ünal, Kayhan Sarıgöllü, Uğur Kaya, Çiğdem Mine Haktanır, İhsan Sanıvar, Neşe Baykent, Füsun Akay, Fikret Ergin, Halit Güngör ve Nejat Armutçu rol alıyor.

KÜÇÜK TİYATRO: Savaş Dinçel'in yazdığı, Hakan Çimenser'in yönettiği ''Uçurtmanın Kuyruğu'' yarın ve 21 Kasım tarihlerinde sahne alacak.
Robin Hawdon'un yazdığı, ve Hakan Çimenser'in yönetmenliğini yaptığı ''Şahane Düğün'' 24, 25 ve 26 Kasım'da seyirciyle buluşacak. Dekor tasarımını Işın Mumcu'nun, kostümlerini Gülümser,Erigür'ün hazırladığı eserin ışık düzeni Şükrü Kırımoğlu'na ait. Eserde, Meltem Baytok, Okan Şenozan, Tolga Çiftçi, Aslı Kılan, Hülya Gülşen Irmak ve Pervin Ünalp rol alıyor.

ŞİNASİ SAHNESİ:
Modern dünyanın kadın-erkek ilişkilerini masaya yatıran ve özensizlik nedeniyle kısa sürede biten aşkları esprili bir dille işleyen ''Geç Kalanlar'' adlı oyun, 24, 25 ve 26 Kasımda görülebilecek. Pervin Ünalp'ın yazdığı, Nesrin Üstkanat'ın yönettiği eserin dekor tasarımını Işın Mumcu, giysi tasarımını Sevgi Türkay gerçekleştirdi. Işık düzenini Osman Uzgören'in yaptığı eserde, Füsun Günuğur, Levent Şenbay, Dilara Keyf Günüç ve Miraç Elligram rol alıyor.

AKÜN SAHNESİ: Suat Derviş'in yazdığı, Gülriz Sururi'nin uyarlayıp yönettiği müzikal oyun ''Fosforlu Cevriye'', 24, 25 ve 26 Kasım'da sahnelenecek. Dekor ve kostümü Hakan Dündar'a, ışığı Yakup Çartık'a, özgün müziği Attila Özdemiroğlu'na ait oyunda, Ali Hakan Beşen, Dara Tan, Deniz Baytaş, Feray Darıcı, İclal Karaduman, Kader İlhan, Nermin Uğur, Nusret Çetinel, Uğur Çavuşoğlu ve Zeynep Aytek Metin rol alıyor.

ALTINDAĞ TİYATROSU: ''Anam Bacım Avradım'' adlı oyun, yarın ve 21 Kasım'da Başkent izleyicisiyle birlikte olacak. İnanç Yılan'ın yazdığı, Cem Emüler'in yönettiği oyunun dekoru Hakan Dündar, giysi tasarımı Esra Selah, ışık düzeni Zeynel Işık'a ait. Alev Buharalı, Şirin Ergüven, Süheyla Gürkan, Berna Konur, Zuhal Taşar, Selma Bayraktargil, Adnan Erbaş, Gürkan Görbil, Cem Balcı, Sedat Keçeci'nin başlıca rolleri paylaştığı eserde, kadına karşı ayrımcılık ve aile içi şiddet konusu, müzikal kabare üslubuyla işleniyor.
Behiç Ak'ın yazıp Serhat Nalbantoğlu'nun yönettiği ''Tek Kişilik Şehir'' adlı yapıt, 24, 25 ve 26 Kasım'da sahnelenecek. Dekor ve giysi tasarımını Işın Mumcu'nun hazırladığı oyunun ışık düzeni Şükrü Kırımoğlu'na ait. Oyunda, Cüneyt Mete, Devrim Yakut, Benian Dönmez, Merve Gül rol alıyor.

STÜDYO SAHNE: Nikolay Vasiliyeviç Gogol'un ''Bir Delinin Hatıra Defteri'', yarın, 22 ve 24 Kasım'da görülebilecek. Sylvie Luneau ile Roger Coggio'nun uyarladığı, Coşkun Tunçtan'ın Türkçeleştirdiği yapıtın proje tasarımı ve yönetmenliğini Cem Emüler üstleniyor. Eserde, 1960'lı yıllarda Türk tiyatrosunun büyük ustası Genco Erkal'ın iki farklı yorumla canlandırdığı Aksenti İvanoviç Poprişçin'i Erdal Beşikçioğlu oynuyor. Eserin dekor ve giysi tasarımı Sertel Çetiner'in, ışık düzeni Seyhun Ayaş ile Zeynel Işık'ın, müzik, ses ve efekt tasarımı ise Tayfun Gültutan'ın imzasını taşıyor.

İRFAN ŞAHİNBAŞ TİYATROSU:
Ankara Devlet Tiyatrosunun ''Derbi ya da Darbe'' adlı oyunu 21 Kasım'da görülebilecek. Ahmet Önel'in kaleme aldığı, Mehmet Ege'nin yönettiği yapıtın dekoru Suar Şeylan'a, kostümleri Günnur Orhon'a, ışık düzeni Osman Uzgören'e ait. Müziklerini Can Atilla'nın hazırladığı eserde, Edip Tümerkan, Neşet Erdem, Ahmet Erkut, Volkan Özgömeç, Meltem Keskin, Mehmet Ege, Teoman Gülen, Filiz Gaye Alacacı, Tolga Tuncer, Nusret Şenay, Cahit Çağıran, Yılmaz İhsan Sanıvar, Pervin Balcı, Halit Güngör, Müjde Hayat ve Fatma Nazlı Polattaş başlıca rolleri üstleniyor. Eser, farklı siyasi görüşlerin futbol takımlarıyla sembolize edildiği, adı ve coğrafi konumu belli olmayan çok küçük bir ülkede geçiyor.
''Islıkçı'' isimli oyun 25 ve 26 Kasım'da sahnelenecek. Çetin Altan'ın yazdığı, Yunus Emre Bozdoğan'ın yönettiği oyunun dekor tasarımı Sertel Çetiner'e, kostümleri Funda Çebi'ye ait. Müziklerini Fatih Veli Ölmez'in, dans düzenini İhsan Bengier'in yaptığı eserde, Şahin Ergüney, Meliha Savaş, Oktay Dal, Mehmet Akay, Emre Erçil, İlyas Zeki Karaca, Erdal Karakurt ile Ezgi Koç rol alıyor.

ÇAYYOLU CÜNEYT GÖKÇER SAHNESİ: Ali Berktay'ın yazdığı, Ayşe Emel Mesci'nin yönettiği ''Kerbela'', 25 ve 26 Kasımda seyirciyle buluşacak. Dekor tasarımını Murat Gülmez'in, giysi tasarımını Hale Eren'in yaptığı eserin ışık düzeni Yakup Çartık'a ait.

ODA TİYATROSU: ''Hüzzam'' adlı eser, yarın ve 21 Kasım'da seyirci karşısına çıkacak. Güner Sümer'in yazdığı oyunu Olcay Poyraz yönetiyor. Dekor tasarımı Ethem Özbora, giysi tasarımı Yıldız Köse'ye ait oyunda ışık düzenini Mehmet Yaşayan yapıyor. Toplumsal değişimi ve zaman kavramını konu alan oyunda, Maral Üner rol alıyor.
Ankara Devlet Tiyatrosu'nun yeni oyunlarından ''Krem Karamel'' 24, 25 ve 26 Kasım'da sahnelenecek. Zeynep Kaçar'ın yazdığı oyunun yönetmenliğini Ünsal Coşar yapıyor. Oyunun dekoru Hakan Dündar'a, giysi tasarımı Funda Karasaç'a, ışık tasarımı ise Osman Uzgörön'e ait. Servet Pandur'un rol aldığı tek kişilik oyunda, Ali Yoğurtçuoğlu yardımcı oyuncu olarak esere renk katıyor.
 

Opera-Bale

OPERA SAHNESİ: ''Kerem'' adlı 2 perdelik opera, 21 Kasım Cumartesi günü Ankaralı sanatseverlerle buluşacak.
Mozart'ın ''en sevdiğim operam'' olarak adlandırdığı ''İdomeneo'' operası 25 Kasım Çarşamba günü prömiyer yapacak. Orkestra şefliğini Winfried Müller'in üstlendiği, Mehmet Ergüven'in sahneye koyduğu yapıtın dekor tasarımı Tayfun Çebi, kostüm tasarımı Sevda Aksakoğlu imzasını taşıyor. Koroyu Alessandro Cedrone'nin yöneteceği eserde Idomeneo'yu Ünüşan Kuloğlu ile Ayhan Uştuk dönüşümlü olarak canlandıracak. Idamente'yi Ferda Yetişer'in, Elletra'ya Esra Akcan ile Feryal Türkoğlu'nun, Illia'yı Funda Ateşoğlu ile Mehlika Karadeniz'in sahneye getirdiği eserde, Oğuz Sırmalı, Yunus Emre Özorhan ve Tuncay Kurtoğlu da görev alıyor.

OPERET SAHNESİ: Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Yardımcısı Şadi Erdoğan'ın araştırmasını yapıp metnini yazdığı ''Seslerle Anadolu'' adlı yapıt 22 Kasımda seyirciyle buluşacak. Türkü düzenleme ve müziklerini Ali Aykaç'ın hazırladığı eserin sahne düzeni Murat Akar'a, koreografisi Özden Aktürk'e ait. Sahne ve kostüm tasarımını Nursun Ünlü'nün gerçekleştirdiği eserin ışık düzeni Fuat Gök'ün imzasını taşıyor.
''Öylesine Bir Dinleti'' adlı müzikli oyun, 24 Kasım Pazar günü izleyiciyle birlikte olacak.

LEYLA GENCER SAHNESİ: ''Çocuk Balesi'' 22 Kasım Pazar günü sahne alacak.

 

SİNEMA: Romantik, komedi ve tarihi türündeki ''7 Kocalı Hürmüz'' vizyona giriyor. Yönetmenliğini Ezel Akay'ın yaptığı, senaryosunu Gürsel Korat Sağlamöz'ün yazdığı filmde, Nurgül Yeşilçay, Gülse Birsel, Haluk Bilginer, Erkan Can, Memet Ali Alabora, Sarp Apak, Cengiz Küçükayvaz, Öner Erkan, Cem Karakaya, Ezel Akay, Müjdat Gezen, Erol Günaydın, Zihni Göktay, Halit Akçatepe, Betül Arım, Pınar Çağlar Gençtürk'ten oluşan zengin bir oyuncu kadrosu rol alıyor. Hürmüz'ün karmaşık ve gülünç hikayesini anlatan filmin konusu şöyle:

''1800'lü yılların sonlarında İstanbul Taşkasap'ta yaşayan Hürmüz (Nurgül Yeşilçay), değişik mesleklerden altı kişiyle hiçbir yasal yanı olmadan evlenmiştir. Her kocasını haftanın bir günü ağırlamakta, gönüllerini hoş etmekte, onlardan hediyeler almakta ve ekonomik sorunlarını çözmektedir. Ancak, onun gönlü berber eşinin dükkanında gördüğü doktordadır. Bir hastalık uyduran Hürmüz doktoru da evine getirtir. Doktor (Memet Ali Alabora) da ona aşık olur...''

Yönetmenliğini Sadullah Şentürk'ün yaptığı ''Kurtlar Vadisi Gladio'' beyaz perdede. Senaryosu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'a ait filmde, ''(Derin devlet) adına çalışan bir istihbaratçının, yıllar boyu hizmet ettiği Gladio ile hesaplaşma hikayesi'' anlatılıyor. Filmde, Musa Uzunlar başrolde yer alıyor.

Romantik, gerilim ve fantastik türündeki ''Alacakaranlık: Yeni Ay'' haftanın bir diğer yeni filmi. Chris Weitz'in yönettiği filmin senaryosu Melissa Rosenberg ve Stephenie Meyer'e ait. Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Kellan Lutz, başlıca rollerde yer alıyor.

ABD yapımı ''Disney'in Yeni Yıl Şarkısı'' seyirciyle buluşuyor. Animasyon, dram, fantastik türündeki filmin yönetmenliğini Robert Zemeckis yaptı. Senaryosuna da Zemeckis'in katkıda bulunduğu film Charles Dickens'in kitabından beyazperdeye uyarlandı. Filmde, Jim Carrey, Gary Oldman, Robin Wright Penn, Cary Elwes ve Daryl Sabara rol alıyor.
''Forest Gump'' filmiyle Oscar ödülü kazanan yönetmen Robert Zemeckis bu filmle ilgili, ''Sanki Charles Dickens bu hikayeyi filmi yapılsın diye yazmış, o kadar görsel ve o kadar sinemaya özgü. Bugüne kadar yazılmış en güzel zamanda yolculuk hikayesi ve yazarının aslen düşündüğüne inandığım şekilde filmini yapmak istedim'' şeklinde düşündüğünü belirtiyor.

METROPOL: ''Kurtlar Vadisi Gladio'', ''7 Kocalı Hürmüz'', ''2012'', ''Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay'', ''Nefes'', ''Disney'in Yeni Yıl Şarkısı'', ''Aşk Geliyorum Demez''

ARMADA: ''7 Kocalı Hürmüz'', ''Kurtlar Vadisi Gladio'', ''Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay'', ''2012'', ''Bornova Bornova'', ''Nefes'', ''Aşk Geliyorum Demez'', ''Kolpaçino'', ''Disney'in Yeni Yıl Şarkısı''

MEGAPOL: ''Kurtlar Vadisi Gladio'', ''2012'', ''Kolpaçino''

OPTİMUM: ''Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay'', ''7 Kocalı Hürmüz'', ''Kurtlar Vadisi Gladio'', ''Kolpaçino'', ''Aşk Geliyorum Demez'', ''2012'', ''Disney'in Yeni Yıl Şarkısı'', ''Nefes''

KIZILAY BÜYÜLÜ FENER: ''Kurtlar Vadisi Gladio'', ''Alacakaranlık'', ''Yeni Yıl Şarkısı'' ''Aşk Geliyorum Demez'', ''7 Kocalı Hürmüz'', ''Kolpaçino'', ''İki Dil Bir Davul'', ''2012'', ''Nefes'', ''Yasak Bölge'', ''Kıskanmak'', ''Bornova Bornova''

BAHÇELİEVLER BÜYÜLÜ FENER: ''
7 Kocalı Hürmüz'', ''2012'', ''Kurtlar Vadisi Gladio'', ''Nefes'', ''Aşk Geliyorum Demez'',

 

Sergi

ANADOLU AJANSI SANAT GALERİSİ: Değişik branşlardaki öğretmenlerin çalışmalarına yer verilen karma sergi, yarın Anadolu Ajansı Sanat Galerisi'nde Başkentlilerle buluşacak.
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte 42 öğretmenin 60'ın üzerinde eseri yer alıyor. Sergi, 24 Kasım'a kadar Başkentlilerle birlikte olacak.

ALTANAY SANAT GALERİSİ: Yasemin Lumalı'nın ''Kibele'nin Seyir Defterinden Bilinçaltına Yolculuk'' başlıklı resim sergisi, 5 Aralık'a kadar açık kalacak.

ARDA SANAT GALERİSİ: ''Ustalardan Karma Sergi'', Kasım ayı sonuna kadar sürecek.

ARMONİ SANAT GALERİSİ: Ünlü ressam Lütfü Günay'ın 60. yıl sergisi, 26 Kasım'a kadar açık kalacak.

ATLAS SANAT GALERİSİ: Ressam Yıldız Doyran'ın ''Yaşam Başka Yerde'' adlı sergisi, 4 Aralık'a kadar sanatseverlerle birlikte olacak.

GÖZDE SANAT GALERİSİ
: Müjgan Özkaya Yılmaz'ın resim sergisi 26 Kasım'a kadar gezilebilecek.

AYSEL GÖZÜBÜYÜK SANATEVİ: Ressam Zeki Serbest'in sergisi, 27 Kasım'a kadar ziyarete açık olacak.

ÇENGELHAN RAHMİ M. KOÇ MÜZESİ: ''Hayallere Sığmayan Minyatür Odalar'' 14 Şubat'a kadar görülebilir.

ELELE SANAT GALERİSİ: Süleyman Saim Tekcan'ın gravür sergisi, 3 Aralık'a kadar sanatseverleri bekliyor.

GALERİ SOYUT: Fatih Mika'nın ''Geçmişten Geleceğe'' resim sergisi, 2 Aralık'a kadar gezilebilir.

GALA SANAT GALERİSİ: Ressam Handan Kayakökü'nün sergisi, Kasım ayı sonuna kadar açık olacak.

GALERİ GÖZDE: Müjgan Özkaya Yılmaz'ın resimleri, 26 Kasım'a değin galerinin konuğu olacak.

GALERİ POLART: Salon 1'de Yusuf Çöloğlu'nun resim, Salon 2'de Şeref Doğan'ın heykel, Salon 3'te Melike Doğan'ın baskı ve heykel sergileri, 3 Aralık'a kadar Galeri Polartta...

G&G SANAT GALERİSİ: Hasan Pekmezci, Hüseyin Yıldırım, Mehmet Ali Doğan, Tuğrul Velidedeoğlu'nun ''Güz Esintisi'' isimli sergisi, 4 Aralıka kadar gezilebilecek.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SANAT MÜZESİ:
Osmanlı hanedanının portrelerini 3 yıllık bir çalışmayla tuvale aktaran ressam Abdurrahman Kaplan'ın sergisi sanatseverlerle buluştu. Sanatçının 36 Osmanlı padişahını tuğralarıyla birlikte işlediği sergide, padişahların 20 metrekarelik dev boyuttaki soy ağacı da yer alıyor. Sergi, 30 Kasım'a kadar Hacettepe Üniversitesi Sanat Müzesinde sanatseverlerle birlikte olacak.

GALERİ Z: Karma sergi, Kasım ayı sonuna kadar izlenime sunulacak.

GRUP SANAT GALERİSİ: Özdemir Altan'ın resim sergisi, 8 Aralık'a kadar ziyaret edilebilecek.

HELİKON SANAT GALERİSİ: Ressam Cansen Ercan'ın yapıtları, 5 Aralık'a değin galeride olacak.

İLAYDA SANAT GALERİSİ:
Karma sergi, Kasım ayı sonuna kadar gezilebilir.

İLHAN SANATEVİ: Burcu Arıcı'nın resim sergisi, 4 Aralık'a kadar galerinin konuğu olacak.

KRİŞNA SANAT GALERİSİ: ''Türk Sanatında Mistik Dokunuşlar'' adlı sergi, 9 Aralık'a kadar açık kalacak.

MART SANAT GALERİSİ: ''Çağdaş Hat Sergisi'', 30 Kasım'a kadar ziyaretçileri bekliyor.

MEDYA SANAT GALERİSİ: Serap Demirağ'ın ''Ve Işık... Ve Ateş... Ve Can...'' adlı yağlı boya resim sergisi, 2 Aralık'a değin görülebilir.

MERKEZ BANKASI SANAT GALERİSİ: Banka koleksiyonundan seçkilerin yer aldığı ''Günümüz Türk Resminde Figüre Bakış'' başlıklı sergi, 9 Aralık'a kadar gezilebilecek.

MUSTAFA AYAZ MÜZESİ VE KÜLTÜR MERKEZİ: Mustafa Ayaz'ın resimleri, 11 Aralık'a kadar izlenime sunulacak.

MUNİART: Şirin Gülcen Eren'in takı sergisi, 30 Kasım'a değin Başkentli sanatseverlerle birlikte olacak.

NUROL SANAT GALERİSİ
: Tanınmış ressam Söbütay Özer'in eserleri, 26 Kasım'a kadar sergilenecek.

SEVGİ SANAT GALERİSİ: Ressam Hayrettin Sönmez'in yapıtları yarından itibaren izlenime sunulacak. Sergi, 5 Aralık'a kadar açık kalacak.

SİYAH-BEYAZ SANAT GALERİSİ: Nihat Kemankaşlı'nın resim sergisi, 16 Aralık'a kadar ziyaret edilebilir.

TAKIANTİKA: Heykeltraş Özer Aktaş'ın yapıtları, 6 Aralık'a kadar görülebilecek.

TRANSPARAN SANAT GALERİSİ:
Karma sergi, ay sonuna kadar gezilebilir.

VAKIFBANK SANAT GALERİSİ: Sabriye Biler, Nur Gökgöz, Gülten İncir, Neslihan Rugancı ve Fatma Seyhan'ın eserleri 1. Salonda, A. Rezzak Kurtuluş ve Atölyesi sergisi 2. Salonda 22 Kasım'a kadar açık kalacak.

VALÖR SANAT GALERİSİ: Karma sergi, ay sonuna kadar izlenimde olacak.

ZİRAAT BANKASI KÜLTÜR MERKEZİ:
Seçil Erel'in resim sergisi, 11 Aralık'a kadar ziyaretçilerle birlikte olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler